Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liyah005

Czy moge byc w ciązy?

Polecane posty

Gość liyah005

Witam! Obawiam sie ze moge byc w ciązy...miesiąc temu dostalam okres 3 dni wczesniej niz powinnam a teraz spoznia mi sie 1 dzien(zazwyczaj mialam regularny). Chcialabym wiedziec czy moj cykl powinnam liczyc od momentu w ktorym dostalam okres czy od dnia w ktorym go powinnam dostac?? Z góry dziekuje za odp. Pozdrawiam:)

w którym dostałaś. rany, ile Ty masz lat, kobieto...:o to są podstawowe rzeczy.

Gość liyah005
dostalam 12 a powinnam dostac 14. Spoznia mi sie okres dopiero jeden dzien ale nigdy mi sie nie spoznial;/

Gość liyah005
czytalam o tym ze plemniki dojrzewaja 78 dni ja kocham sie z chlopakiem tak ok co 4-5 dni wiec czy jest mozliwosc ze plemniki są dosc dojrzale do zapoldnienia po 5 dniach od poprzedniego wytrysku??

cykl liczysz od pierwzsego dnia miesiaczki, a nie od dnia jej domniemanego terminu, tego czy plemniki po 5 dniach sa zdolne do zaplodnienia nie dowiesz sie, wpardzie domniema sie ze sa zdolne przetrwac w organizmie kobiety do 72 godzin, ale musza jeszcze byc ku temu sprzyjajace warunki a wiiec odpowiedni sluz, plodny.

acha.....plemniki nie dojrzewaja w organizmie kobiety, dojrzewaja w organizmie mezczyzny, chryste, w organizmie kobiety moga jedynie przetrwac, ale z kazdym dniem traca swoja moc i poprostu umieraja.....poczytaj sobie wiecej o anatomii, wiedze,ze podjaelas w spolzycie z chlopakiem, wiec znajomosc biologii mile widziana....pozdrwaiam

-------------------------- /| /| | | ||__|| | PROSIMY NIE KARMIĆ | / O O\\__ | / \\ TROLLA | / \\ \\ | / _ \\ \\ ---------------------- / |\\____\\ \\ || / | | | |\\____/ || / \\|_|_|/ | __|| / / \\ |____| || / | | /| | --| | | |// |____ --| * _ | |_|_|_| | \\-/ *-- _--\\ _ \\ // | / _ \\\\ _ // | / * / \\_ /- | - | | * ___ c_c_c_C/ \\C_c_c_c____________

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
ja tez mam prblem pomozcie!! a wiec dzis w nocy chlopak mi wlozyl doslownie dwa razy jego i kilka razy poruszal.. nigdy tego nie robilam.. nie zabezpieczylismy sie nawet.. nie wiem czy to byl dzien niepolodny bo moj chlopak twerdzi ze tak.. mialam miesiaczke 2wrzesnia skonczyla mi sie 7/8.. czy moge zajsc w ciaze? mimo to??

Gość liyah005
wiec dzis mialas dni nieplodne jesli chcesz wiedziec kiedy masz dni plodne to wpisz w google "dni plodne" lub"kalendarz dni plodnych" na tej stronie wpisujesz date w ktorej dostalas okres i ile trwa twoj cykl i wtedy sie dowiesz kiedy masz dokldnie dni plodne:)