Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

icetea

ile czasu...?

Polecane posty

Po jakim czasie usłyszeliście od swojego partnera słowa \"kocham się\". Wiem, że nie ma reguły, ale wydaje mi sie że tzreba do tego dojrzeć, a nie rzucać słów na wiatr. Mój facet powiedział mi to wczoraj... i nie wiem co myśleć....

Gość bcvcx
po 2 miesiacach wyznajecie sobie juz milosc? wez sie puknij cegla w leb, po takim czasie nawet zauroczenie nie minie ! ja powiedzialem swojej lasce po roku ze ja kocham i bylo to najprawdziwsze i szczere wyznanie z mojej strony, wiedzialem o tym w 100%. jak za wczesnie sie to mowi to jest to gowno warte, mowic aby mowic....

ja chyba gdzies tak po pol roku. on... pomiesiacu, ale potem sie przyznal ze to bylo na wyrost. powiedzialam, jak czulam ze to cos wiecej nic zafascynowanie.

Gość Lizzette
bcvcx - kurde, chłopie z twoich postów aż bije agresja i niechęć do świata :o Wyluzuj trochę, co?

Gość aaa..
mój miso był we mnie "zauroczony" 2 latka przed naszym pierwszym spotkaniem :) byliśmy może z miesiąc razem kiedy mi wyzanł miłośc.. ja pierwszy raz powiedziałam to słowo po 4 miesiącach bycia razem.. ale wtedy spędzaliśmy ze sobą bardzo duzo czasu więc zdążyliśmy się dobrze poznać.. jesteśmy teraz 2.5 roczku razem ;)

Gość bcvcx lecz sie
nie ma reguly ... ja znam pary ktore po kilku miesiacach swojej znajomosci postanowili sie pobrac i zyja juz kilka lat szczesliwie w malrzenstwie ...