Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwena sztefania

Krępujące pytanie

Polecane posty

Gość gwena sztefania

Mam pytanie, czy stosuj ąc antykoncepcję np. tabletki wasz partner kończy w środku?? i ile kobiet tak zaszło w ciąże i po jakim czasie??

Gość gwena sztefania
Ja stosuje zastrzyk depo-provera

Gość krinko
Tylko kobiety które nieprawidłowo biora tabl.nie reaguja na rozne biegunki,wynioty itd.zachodza w ciąze.Kobieta ktora regularnie i prawidłowo bierze tabl nie zachodzi w ciaze,wiec mozna smiało konczyc w srodeczku.Bez senssu truc sie tabl.i jeszcze jakeis zabezpieczenia uzywac albo nie konczyc w srodeczku.

Gość gwena sztefania
A może ktoś stosuje tą forme antykoncepcji co ja??

Gość hania_30
Gwena stefania: twoje pytanie wydaje mi sie niedorzeczne,a nie krepujace- przeciez po to stosuje sie antykoncepcje, szczegolnie hormonalna-aby partner konczyl w srodku:) jaki bylby sens by jesc tabletki i stosowac stosnek przerywany?????????????????????????

Gość hania_30
aha, dodam,ze ja stosowalam tabletki przez 7 lat i nie zaszlam w tym czasie w ciaze.

Gość monika000
boje sie ze jestem w ciazy.moj partner skonczyl we mnie.ja biore systematycznie tabletki nie wiem co mam robic martwie sie pomocy.

Gość to moze wypowiem sie ja
bralam tabsy przez 3 lata bardzo regularnie wg alarmu ustawionego na kom., jakieś pół roku temu doszłam do wniosku że będe brała zawsze rano po obudzeniu się no i różnie z tym bywało, raz wziąłam rano, raz wieczorem i widzocznie którąś tab zapomniałam i w ten oto sposób jestem w 10 tc