Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviolet

Błagaaaam odpowiedzcie...

Polecane posty

Gość viviolet

Spóźnia mi się okres, i bardzo sie boję, że mogę być w ciąży... ale przez ostatnie dwa miesiące kochaliśmy się z zabezpieczeniem i wzystko było ok, ale pod konioec czerwca w trakcie stosunku pękła nam gumka, później w lipcu i sierpniu normalnie miałam okres, a teraz mi sie spóźnia, czy to może być ciąża?? Drugą ewentualność jaką dopuszczam do świadomości jest to, że w ostatnim zasie mam dużo stresu (egzaminy, praca) dodaam jeszcze ze sie odchudzam, ale nie ma za bardzo efektów i może to przez to mi sie okres spóźnia..... Błagam odpowiedzcie mi

a ile Ci się spóźnia? ja też kiedyś myśla łam że będe mamusią bo 2 tygodnie nie miałam okresu ale potem nagle sie zjawił. potem yo jak juą 4 tyg.mi sie spóżniał to się okazało że jestem w ciąży;-) tyle że my cały czas się kochałiśmy bez zabezpieczenia

Gość viviolet
hmm kurcze sama nie wiem co o tym mysleć, narazie 5 dni mi sie spóźnia. Dodam że okres mam regularny

ale napisałaś że masz stresy więc może być to przyczyna. słuchaj są już takie testy które wykrywają ciąże po kilku dniach. np.quick viou-chyba tak sie pisze;-) nie są drogie ok.12 zł a mogą Ci dać pewność. najlepiej zrobić test rano

Gość viviolet
też nad tym myślałam, ale poczekam do wtorku i jak dalej nie dostanę okresu to zrobię test. Ale czy ciąża jest możliwa Przecież Kochaliśmy się z zabezpieczeniem, a ten wypadek z pęknięciem prezerwatywy był pod koniec czerwca i do tej pory miałam normalne regularne miesiączki...

Gość Orchidea - może mama
mi się spóźnia 17 dzień :O

Gość viviolet
Orchidea, a robiłaś test??

zrobię w poniedziałek :O ale podejrzewam jaki będzie wynik... co prawda nie mam żanych dolegliwości ciążowych, ale co innego? kochałam się w dni płodne bez prezerwatywy stosunek przerwany...

Gość viviolet
Kurczę to faktycznie może być to ... :( A powiedzcie mi po jakim czasie lekarz wykrywa ciążę?? Byłam u ginekologa tydzień temu i po badaniu nic nie wspomniał o ciąży...

gdzieś mi sie obiło o uszy (ktoś pisał) , że gdy 2 tyg. spóźnia się okres...

Gość 21.....
Róznie to jest-ja miałam okres regularnie przez 3miesiace,a jak poszłam na kontrol do gina,tak po 2tyg.od okresu to on mi na to,ze jestem w 15tyg...a teraz czekam na bobo ;-) Aha,a testów zrobiłam 4 i na kazdym wynik był negatywny...Najlepiej przejdz sie do lekarza

a jesli sie okaze że jesteś w ciązy to co? bo chyba nie jesteś zbyt zadowolona...

Gość viviolet
oby się tak nie okazało... bo studiuję teraz i mój chłopak też... no ale jaby sie tak okazało no może nie od razu ale cieszyłabym się i On też.. no cóż zobaczymy, aha a co do mojego pytania o wizyte u lekarza o mozliwe zeby niczego nie wykrył??

jestem zielona, ale myslę, że to mozliwe, ze za wczesnie :) będzie dobrze ;) ja sie rozstałam z facetem po 4 latach i nie ma szans, żebysmy sie zeszli... jest skończonym kretynem... a teraz zaczynam studia... nie mam stałej pracy, ale mam zamiar wszystko uciągnąć :)

Gość viviolet
ja też nie mam pracy, właśnie jej szukam, jestem na 2 roku studiów i już sama nie wiem co robić ... ale wiem że mogę liczyć na mojego chłopaka i że mnie na pewno nie zostawi, gdyby to jednak była ciąża, to przynajmniej dziecko będzie owocem wilekiej miłości :) Orchidea nie martw się wszystko się jakoś ułoży :)

no moje dziecko tez jest owocem wilekiej miłości :O szkoda że tylko z 1 strony :O mieszkam z mamą, chyba mnie zabije jak sie dowie, tymardziej, że z nim.... juz mi sie stale podpytuje, ze dawno okresu nie miałam ...

Gość viviolet
ja też się boję reakcji moich rodziców... ttymbardziej że okazało się ostatnio że kuzynka jest w ciązy..... ale ja dalej mam nadzieję że to nie ciąża.... chociaż moja mama też mi mówi że dawno okresu nie miałam...