Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hopeless she

Zrobilam wlasnie test ciazowy....

Polecane posty

I wyszedl znow negatywny :(:(:( Czy ja sie kiedys doczekam drugiego dziecka?? :(:(:( Tak bardzo bym chciala rodzenstwa dla mojego synusia...:(:(

Gość żalisz się czy chwalisz
bo nie wiem co odpisać

Gość Nasturcja.....................
A dlugo probujesz? I jak dlugo czekalas na pierwsze dziecko? Ile ma synek? Nasz maluch ma 7 miesiecy, tez niedlugo bedziemy sie starac o rodzenstwo, zaczynam sie bac, ze moze nie uda sie tak latwo jak za pierwszym razem...

Nasturcja,nasz synek juz skonczyl dwa latka a o drugie dzieciatko staramy sie juz okolo roku. Na pierwsze dziecko tez tyle czekalismy,wiec narazie jestem w miare \"spokojna\" ,ale juz coraz czesciej mysle,zeby chyba jednak sie przejsc do lekarza. Ponoc starania do roku to ok,ale dluzej to juz trzeba zasiegnac porady lekarskiej. A Ty sie nie martw na zapas ;)

moja coreczka ma 8 lat. Poltora roku temu zaczelismy staranka o 2....i jak dotad bezowocne. mimo dobrych wynikow badan moich i mojego M... Jestem dwa dni po laparoskopii ktora wykazala ze w jajowodach sa ogniska endometriozy.Czeka mnie leczenie farmakologiczne-ale ginek powiedzial ze szanse sa duze. chce tylko powiedziec ze to ze mamy juz jedno dziecko-nie jest zadnym wyznacznikiem tegoz e z z drugom tez ma \"pojsc\" raz -dwa. Poprostu trzeba poszukac przyczyny niepowodzen.

Zapomnialam dodac ze pierwsze poszlo wąsnie raz dwa.Bez specjalnych staran. W 3 cyklu po odstawieniu pigulek. a teraz...... Ja poszlam do lekarza juz po pol roku...czulam ze cos jest niewporzadku.

olinek..dlatego wlasnie juz tez mysle o jakichs badaniach.Najpierw hormony na poczatek,a potem zobaczymy co lekarz powie. Mam nadzieje,ze Wam sie uda,tymbardziej,ze lekarz powiedzial,ze sa duze szanse i ze z Wami wszystko ok. Trzymam mocno kciuki :)😘

Gość nautica
Cześć dziewczyny! ja też staram się o drugie ,moja mała ma już 6 lat. A test znów wyszedł neg. W pierwszą ciażę zaszłam w trzecim cyklu. A teraz chyba będzie już 5 . Nie wiem dlaczego to takie trudne :-( Dodam,ze ponad rok temu miałam usówaną nadzerkę.Taki zabieg elektrokonizacji.Lekarz gin. mowił,ze spokojnie mogę się starać o drugie dziecko,ze nie ma przeszkód. a jednak są......... Moze razem będziemy sie starać o drugie i będziemy się dzielić problemami???? Pozdrawiam

nie jestem za bardzo rozeznana w temacie, ale powiedzcie mi dziewczyny, dlaczego są takie problemy z zajściem w drugą ciąże?? Moja mama też urodziła drugie dziecko po pięciu latach z powodu konfliktu krwi, ale to chyba nie o to Wam chodzi, prawda? Jak to jest?

Z powodu konfliktu? Hmm, mi podali imuglobine ponieważ też mamy konflikt i lelkarz stwierdził ze to nie ma nic do rzeczy .

Myślę,ze siedzi to w psychice.Im bardziej się chce tym mniej wychodzi :-(

hm, rodzice musieli poczekać z drugim dzieckiem 5 lat własnie przez konflikt.. ale to bylo 14 lat temu ;)

aha, medycyna w ciągu tych 14 lat trochę ruszyła do przodu Dzięki Bogu :)

Ja tez jestem za tym ,ze tutaj mozemy sie dzielic problemami ;) U mnie znow jest ten problem,ze ja mam grupe krwi rh- wiec tez moge przez to miec problemy,,, Poza tym znow przeciwciala itp..;) ale czego sie nie zrobi dla dzidzi,,;) Moge wszystko zniesc tylko zeby miec druga dzidzie ;) Mnie tez sie kiedys wydawalo,ze jakie te zyce jest proste,,skonczyc szkoly,wyjsc za maz i urodzic dziecko,,A jednak to nie jest takie proste,,To co by sie w zyciu wydawalo najprostsze okazuje sie byc najtrudniejsza rzecza do zrobienia,,:( :(