Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgryzlem was

Kobieta musi bardziej kochac aby zwiazek sie trzymal..

Polecane posty

Gość rozgryzlem was

bo jak jestr w druga strone to dla kobiety taki facet jest pantoflem, ciapa itd i przestaje go szanowac...A jak facet ma przewage to wszystko jest ok , tylko czasami sa klotnie ktore one i tak lubia bo moga pojeczec i wyplakac sie przyjaciolkom

Gość Lizzette
Mój były też tak myślał jak ty. I po kilku latach był b. zdziwiony, jak powiedziałam mu żegnaj...

Gość elle24
Ja myślę,że to jednak lepiej jak facet cie kocha bardziej niż ty jego.

Gość rozgryzlem was
Ale facet nie wykorzystuje tej przewagi...a wam się jakis instynkt sadysty wtedy włącza ...sprawdzacie na ile możecie sobie pozwolić i ile on zniesie...

Gość Lizzette
najlepiej to chyba jest wtedy, gdy nie da się powiedzieć, że któreś kocha mniej :)

Gość Lizzette
Ale facet nie wykorzystuje tej przewagi...a wam się jakis instynkt sadysty wtedy włącza ...sprawdzacie na ile możecie sobie pozwolić i ile on zniesie... Znam facetów wykorzystujących tę przewagę i dziewczyny bez włączającego się instynktu sadysty :) Myślisz stereotypami, niestety

Gość elle24
Ja już nie moge kochać, bo raz kochałam i się dowiedziałam że to jest "za bardzo" i że " moja miłość zabija" .

elle24 uwierzysz slowa jednego idioty ktory Cie skrzywdzil i tak zamierzasz isc przez zycie... to ja juz powinnem nie posiadac zadnych uczuc i skrupow w stosunku do kobiet :) a tak nie jest...

Gość elle24
Nie no, ja mu oczywiście powiedziałam,że racji nie ma, bo miłość jest uczuciem bezgranicznym w związku z czym nie można kochać "za bardzo".