Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ee-rr

jak zmienic faceta olewczego i bez ambicji na takiego ktory bedzie glowa rodziny

Polecane posty

Gość zerwać z debilem
i szukać odpowiedniego

Gość ee-rr
mam taki problem moj dosc luzny zwiazek z facetem przeistoczyl sie w cos powaznego, oswidczyl sie i jestem w ciazy mam problem taki, ze facet zupelnie nie wie jak sie zabrac do roli ojca i meza nie ma zadnego zrodla zarobku ja zarabiam na nas oboje chcialabym aby stanal na wysokosci zadania i zaczal zarabiac aby stal sie powaznym i odpowiedzialnym czlowiekiem tylko jak??

Gość Nie wiem co o tym myśleć
no to masz problem, cytując najpopularniejszy tekst na cafe: przegrałaś życie. Nie wiem, jaki jest twój facet, sama jestem (jeszcze ) z podobnym, choć nasze sytuacje są różne, jednak lączy ich brak odpowiedzialności- bo nie bójmy się tego powiedzieć prosto w oczy, tak właśnie jest. Sytuację komplikuje fakt, że spodziewasz się dziecka... Nie wiem, może sam wydorośleje, gdy maluszek pojawi się na świecie, choć na samoistną przemianę szczerze mówiać bym nie liczyła. Powiem ci tylko tyle, mój ojciec idealnie pasuje do wzorca twojego chłopaka, fakt, został ojcem w wieku 19 lat :/ I do dzis nie potrafi zatrzymać się na dłużej w żadnej pracy, a ma 43 Moja mama praktycznie od zawsze pracowała i nas wszytskich utrzymywała, bo bywały okresy ze nie pracował cały rok.... Mam nadzieję , że zarabiasz wystarczająco dużo, by utrzymać was wszystkich, jeśli ( a sądzę , że nie ) nie odejdziesz.' Bo nim twoje dziecko pojdze do pracy będze mogło cię finansowo wesprzeć minie najmniej 20 lat :/ Przykro mi ,,że cię doluje, jednak tak sytuacja wygląda w mojej rodzienie, niestety niekolorowo. A jeśli idzie o odpowiedzilności i troskę o dzieci, to dopiero teaz widzę , że dojrzewa..... na przykładzie zajmowania się ... psem ! Tyle ze my z siostra mamy już dużo ponad 20 lat .... Zyczę powiodzenia mimo wszystko