Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga.aga

Wymieńmy nieużywane perfumy i nietrafione prezenty!

Polecane posty

Gość aga.aga

Większość z Was zapewne ma w domu jakieś perfumy-których nie używa-i chciałaby je zamienic na jakieś inne lub odsprzedać w jakiejś dobrej cenie.Tyczy się to również kosmetyków.. Ja bardzo chętnie wymieniłabym perfumy L'OR DE TORRENTE..na inne.Z kosmetyków jeszcze popatrze...... A wy?

Gość aga.aga
:)

ja mam balsam do ciała 200 ml Davidoff cool water - nie używam i podkład avon perfect wear wolałabym sprzedać niż wymieniać.

Gość macarena
Ja mam puder Meybeline kolor 3-najciemniejszy ale z tej serii to wszystkie jakieś jasne są.

Gość aga.aga
Dawajcie dziewczyny jeszcze!Piszcie też co ew,chciałybyście kupić taniej. Ja mam jeszcze brązer AMBER BRONZE ESTEE LAUDER-mażnięty raz,w kartoniku. Chętnie wymienię jego i L'or na coś innego (perfumy) lub odsprzedam

Gość kurrrkuma
ja juz kiedys chciałam oddac kolastyne satin make-up i lirene matujacy-obydwa w odcieniu naturalnym ,uzyte tylko raz.oddam obydwa za darmo,tylko nie bede wysyłac ,jesli ktos jest z wrocławia i zainteresowany to nie ma problemu

Gość ania ppp
ja mam perfumy z avonu \"fire me up\" czerwona buteleczka z żółto naktętko . nie trafiony zapach w bytelce jest 3/4 perfum chętnie wmienie sie na inny kosmetyk lub perfumy