Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalka-balka-22

wypadaja mi klaki/ pomocy

Polecane posty

Gość Michalka-balka-22

miał ktos problemy z wypadajacymi wlosami? co robic :( duzo ich ubywa...

Gość veronaveronaverona
......niestety ja. Idz koniecznie do dermatologa. mozliwe ze nic ci to nieda no ale sprobuj .... ja poszłam dopiero jak zaczęłam typowo łysieć, tak mi wypadały ze w koncu sie doigrałam. Pani doktor przepisała mi taką mieszanke leków bodajze za 5 zł. to bylo z apteki. Niestety mi to niepomogło. Kazała mi tez kupić OD NIEJ szampon za 90 zł......no i kupiłam. i gowno z tego mialam. Potem zaczelam sie sama leczyć ziółkami, jadłam cebule, owoce, łykałam tabletki e skrzypem, wcierałam w skore głowy rozne preparaty na wypadanie wlosów ....ale wszystko z apteki brałam ! wlosy niewypadają mi już....znaczy sie wypadają ale już w normie!! gorzej odrastaniem włosów...... chyba juz pozostane z tymi prześwitami do konca

Gość Michalka-balka-22
sluchaj.. tak zle nie bedzie. wypadly to i odrosna ale nie raz trzeba na to pare latek :) moglabys mi powiedziec co stosowalas dokladniej ? :(

Gość rany kolego
kup tonik neril w aptece za 20 zl i wcieraj w skore glowy

Gość setka na pół
loxon 5% w spray na miejsca najgorsze (w moim przypadku były to zakola) dermatolog mi przepisała, ale byc może jest i bez recepty (cos ok. 30 zł) - kilka razy dziennie psiknąć w te miejsca - po miesiącu miałam już fajny, gesty meszek, a po kilku - normalne włosy. Nareszcie moge spinać i zaczesywać w kucyk włosy... polecam! tylko systematycznie, ja nawet częściej niz ona mi kazała psikałam.

Gość Michalka-balka-22
setna na pół - a ile ona zalecala psikac tym.. ?

Gość kiciunia100
ja stosuje szare mydlo wlosy nie wypadają tylko kruszą sie jesli je malujesz . ja codzinnie myje włosy w szarym mydle i szaponie timotei jest bardzo dobry nadaje połysk a szare mydło chamuje w ypadanie i daje gestosc . Polecam tania metoda

mi pomogl radical szampon i maseczka. strasznie mi wypadaly 4 msc po porodzie. miala zakola. teraz jest juz oki ale 3 msc mialam normalnie lyse plaki z przodu

Gość ja tez byłam u dematologa
i niestety powinno się do niego w takim przypadku iść, bo wypadanie włosów świadczy o stresie, wycieńczeniu organizmu, ale i kłopotach z tarczycą. Ja miałam pierwszą i druga przyczynę, dostałam multiwitaminę i cynk, a do tego preparat z apteki robiony do wcierania w skóre głowy, szampon pregaine i lek na uspokojenie i przeszło mi