Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaja789

Jak to w końcu jest z tym Waxem???????Warto czy nie?

Polecane posty

Gość jakaja789

Używałam go przez miesiąc co 4 dni z całym tym nagrzewaniem itp.I nic.Tzn liczyłam na to,że będą mi odrastać włosy,czytałam że innym dziewczynom właśnie w ciągu miesiąca się pojawiały.Ale teraz myślę,że może to różnie u każdego i zastanawiam się czy zacząć znowu go używać. Piszcie czy Wam po Waxie odrastały i po jakim czasie

Ja go uzywam na wzmocnienie wlosow i sa po nim miekkie,gladziutkie i lsniace:) Ale mi nie wypadaja,wiec w tym aspekcie nie mogę się wypowiedziec...

Gość Polecam goraco
Ja mam straszne problemy z włosami sa bradzoooooooo zadkie i wypadaja nieustannie niesądze zeby stosowanie waxu przez miesiąc pomogło ja go stosuje od roku regularnie i włosy odrastaja!!!!! Polecam równiez szampon Garnier Neril i odzywke troszke smierdzą w uzyciu ale po wysuszeniu włosów juz nie. Moze nie mam burzy loków na głowie ale przy skórze włosów widzę malutkie włoski:)

Gość pipa
Wax na pewno wzmacnia włos i pod tym względem go polecam. Mojej mamie zmniejszyła się ilość wypadających włosów po stosowaniu tego. By odrastały, polecam dłuższą kurację.

Gość eweeeliiiiinnn
wszyscy mi go polecali , ale zadnych efektów.

Gość jakaja789
No to po jakim czasie Wam odrastają?