Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze mnie tu nie było

Czy jestem naiwna ??

Polecane posty

Szukam faceta, który bedzie mnie szanował, bedzie lojalny i uczciwy, nie bedzie traktował mnie jak rzecz i zabawke pokazując przy tym swoją wyzszosc. Szukam kogos przy kim bede sie czuła swobodnie i pewnie , komu bede ufała, z kim bede sie przyjazniła. Szukam kogos do kogo poczuje chemie ale nie tylko to. Kogos kto bedzie przy mnie i ze mną ale nie bedzie mnie ograniczał, da mi duzo swobody ( nie myslcie ze chodzi mi o swobode w kontaktach z innymi), kogos kto bedzie dla mnie ostoją. W zamian moge dac to samo. Czy takie związki istnieją czy ja jestem naiwna i dziecinna w swoihc pogladach ??

Gość typowwa
taka jak ja:) ale jak znam zycie wygryzie cie jakas wredna s...:) I to jeje będą bic brawo i jej zdania słuchac.

no to zostaje mi bycie sama bo nie umiem byc taka suką:(

Gość typowwa
jak cie wygryzie tez bedziesz sama... niby masz faceta ale sama.. bardzo bolesne uczucie.. bo jak sie jets samemu to samemu a gorzej jak sie kocha wie ze on, ale jets sie samemu... gdy czas spedza z wredna s.. zamiast z toba..

życze powodzenia w szukaniu.ja tez tak szukałam i nie znalazłam!ale moze tobie się uda.

Nie, nie jesteś naiwna - ale najprawdopodobniej będziesz długo szukać. Za to jak już znajdziesz.... :)

no ok ale wtedy nie jest lojalny ani szczery... wiec nie ma takich zwiazków??? i trzeba isc na układy, rezygnowac z siebie , czasami z włanego zdania i honoru zeby miec faceta ??

moge długo szukac bo mam juz dosyc upokorzen, układów, braku szacunku i skakania jak facet zagra zeby tylko z nim byc.... nie umiem tak...

Wiesz, paradoksalnie to chyba dobra pozycja startowa :) Ja spotkałam Mojego Ukochanego wkrótce potem, jak sobie postanowiłam, że raczej będę zawsze sama niż w niesatysfakcjonującym, \"statystycznym\" związku.

Histerio, a sio! I tak tu już wiemy, że jestes tylko marną podróbką. Oryginał nie ma kresek :P

dusza....ja straciłam swój honor i swoje ja :(

Punkcie, zasadniczo to było do autorki :) Bo tak bez duszy to jednak jakoś... łyso. :)

Nie no, kochani - błagam :D Teraz to jedziecie już jak Ci, co piszą że przegrali/złamali sobie życie i pytają, czy mając 19 lat można jeszcze zacząć wszystko od nowa :)

Histerio, tym gorzej dla Ciebie. Bo to właśnie wersja z kreskami od jakiegoś czasu wpisuje się ni w pięć ni dziewięć, budząc podejrzenia o lecenie na ilość a nie jakość :o Strata wyczucia, czy potrzeba wszechobecności, jak u BMI? :P

Są tacy faceci. Mało ich, ale są. Nie jesteś więc naiwna :). Powodzenia w poszukiwaniach ;)

ahh nie ma takich facetow :D a szkoda w kazdym razie jezeli jednak gdzies sa to maja szczescie bo ja nadal jestem do wziecia:D

Gość Lizzette
Mało ich - to prawda :( I dlatego dłuuugo trzeba szukać. Ale i tak warto :)

Gość holahola
nie jestes naiwna:) takie zwiazki istnieją, przekonałam sie na wlasnej skorze, moj facet był taki jak piszesz:)

Gość elle24
Naiwna to ja byłam, bo jak w końcu poznałam kogoś takiego to uwierzyłam,że robi to bezinteresownie:-)