Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę byc dziwką

Mąż chce bym w łóżku udawała prostytutkę

Polecane posty

Gość dddada
wydrukuj zdjecie brada pitta a4, wytnik owal twarzy i przymocuj gumke. zainicjuj seks a kiedy zapyta czy sie przebierzesz, odpowiedz,ze tylko wtedy, gdy on tez- i daj mu ta wlasnorecznie zrobiona maske. mina mu zrzednie,ale powinien zrozumiec, ze jezeli uprawiacie seks, to ze soba, z nikim innym.zadnych przebieranek, zadnego wcielania sie w innych ludzi. to ma byc akt miedzy dwojka kochajacych sie ludzi! urozmaicenie, raz najakis czas jakis gadzet = ok. ale nie non-stop!!! bo to juz seks z kims innym...

bardzo mi przykro,ze tak sie dzieje w twoim malzenstwie.moim zdaniem facet dostal na glowe.trzeba sie udac do seksuologa,skoro takie dewiacje mu w glowie i to od trzech lat.to nie jest normalne. ja na twoim miejscu bym mu powiedziala co na ten temat naprawde mysle.i to w powaznej rozmowie. ze boli mnie takie jego zachowanie,ze mnie to wcale nie podnieca i ze czuje sie jak dziwka....jesli szczera rozmowa nie pomoze,to rozwod.no bo po co sie meczyc w takim zwiazku...?

Gość Punkt faceta
Kobiety czy z powodu durnych fatałaszków czy szpilek jestescie postawic na szalki wasze małzenstwo !!! Czy to jest aż tak wiele dla was takie upokorzenie ???? Odrobina pikanterii i juz z tego robic d...wke bez przesady drogie Panie, wyrozumiałośc, partnerstwo !!!!chyba zapomniałyście o tym !!! Pozdrawiam

Punkt Faceta - po prostu niektóre z nas nie tolerują fetyszyzmu, nie bawi nas to, przeszkadza nam to i nie bedziemy się temu podporządkowywały. A facet mógł się przyznać przed ślubem, że jest fetyszystą latexu. Dziewczyna zastanowiłaby się, czy jej to odpowiada. Czytałeś, że cierpi psychicznie i fizycznie (uczula ją to cholerstwo). Uważam, ze o fetyszyźmie trzeba uprzedzać partnera przed ślubem.

Gość zboczona starucha
Ja może zacytuję ale trochę zmienię: "Panowie czy z powodu durnych fatałaszków czy szpilek jestescie postawic na szalki wasze małzenstwo !!!" Czy w ramach tego partnerstwa i wyrozumiałości mąż autorki nie mógł by kochać się raz z ciuszkami a raz z nagą żoną? Tak na zmianę. A on woli wcale. No bez przesady. Ja rozumiem te kilka miesięcy ale nie latami. Przecież ona się godziła przez długi czas. Też uważam, że powinnaś (to do autorki) udać się do jakiegoś specjalisty, choćby sama po poradę.

Gość stokrotka555
Sex dla faceta jest sexem, a nie wyrazem uczuc, nie licz na to, ze idac z facetem do lozka on mysli w tym momencie o tym jak bardzo Cie kocha!!! NIE!!! W lozku mysli on tylko o przyjemnosci. A czym dla nas jest sex, dobrze wiecie, wiec nie musze pisac;) Facet wyraza milosc rozmowa, a kobieta sexem. Milego dnia

Gość o to chodzi
stokrotka na prezydenta!

Gość sgg
DO AUTORKI! POROZMAWIAJ Z MĘŻEM I SAMA ZAPYTAJ SIĘ GO JAK WYGLĄDA TO Z JEGO PUNKTU WIDZENIA

Gość varicella
Mysle, że to czas na wizyte u seksuologa i ewentualne leczenie twojego męza. Nie wróżę wam szczęsliwego małżeństwa. Może podejmij próbe dogadania się tj. jeden raz jestes przebrana, a nastepnym razem on kocha cie tak jak ty tego pragniesz.Jesli nie, to ratunek tylko w leczniu lub rozstanie. Przykro mi.

Gość dooooooodka
sluchaj nie zmuszaj sie, tylko poslij go do psychoterapeuty. przebieranki wariacje itd-ok ale pod warunkiem ze dwie str sie zgadzaja no i jesli bez tego tez da sie uprawiac sex. nie czekaj na te skoki w bok

Gość kasicaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Wyrwichrust
uwaga facet tłumaczy - przeczytaj tą wypowiedź 100 000 razy bo naprawdę jest mądra i prawdziwa. Twój facet jest NORMALNY. On Ciebie kocha ale Ty to niszczysz i doszukujesz się drugiego dna.

Gość gość
Rozwodu!

Gość gośćrty
Co z ciebie za żoną jak to co oczywiste w związku jest dla ciebie problemem? Ogarnij się kobieto bo nie rozumiesz mężczyzn.

Gość memne
chce zeby sex byl coraz lepszy a ty zyjesz standartdami ruszyc pare razy i spac , zero wyobrazni !, daz do tego by bylo jak najlepiuej probu7j wszystkiego badz jego d***** a on twoim k****arzem i smakujcie to!

Gość gość
Ł. Sprawdz@.M.

Gość gość
Jasne, najlepiej jest zrobić z siebie dzi.w.ke dla faceta, żeby ten czasem nie polazł do innej - spoko, mentalność średniowieczna pełną parą :D Witamy w Polsce. Kobiety, utrzymanie faceta to nie jest najważniejszy priorytet w Waszym życiu! Kiedy w końcu do tego dojrzejecie?