Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośik24

Moze warto zostac SINGLEM!!!!

Polecane posty

Gość ktośik24

Od jakiegos czasu sie zastanawiam dlaczego tyle osób tak usilnie zabiega o znalezienie sobie kogoś...ze niby szczesliwym mozna byc tylko wtedy gdy sie ma obok siebie ukochana osobe...a przecież mozna byc szczesliwym bedac samemu.Mam wrazenie ze taka moda jest,ze jest to takie powszechne ze sie kogos ma...a przeciez bycie z kims nie zawsze oznacza szczescie gdyz tyle jest par które sie rozpadaja.Pytanie najczesciej zadawane gdy sie kogos znajomego spotyka to czy kogos masz??Tak wysoka cene trzeba płacic nieraz za posiadanie przy sobie kogoś..rozumiem ze czlowiek ma swoje potrzeby ale wydaje mi sie ze nieraz wplatujemy sie w zwiazek i czujemy sie z tym gorzej niz gdy byliśmy sami!!Tyle na forum pisza o problemach w swoich zwiazkach.Czy po prostu nie można cieszyc sie zyciem bedąc samemu??W ten sposób nieraz mozna sobie zaoszczedzic wielu problemów,mozna samemu decydowac i nie miec zobowiazań..po prostu sie cieszyc!!!!!Przeciez tyle jest zalet bycia singlem.Co wy o tym sadzicie???????

Gość elle24
Ja tam w byciu starą panną żadnych zalet nie widze.

Gość ktośik24
No własnie.Przeraża nas to co bedzie jak bedziemy starsi i bedziemy samotni...myśle ze przejmujemy sie za bardzo co bedzie w przyszlosci...gdy np bedziemy mieli 50 lat..A może wcale nie bedzie tak źle?????????????

Gość ktośik24
No własnie.Przeraża nas to co bedzie jak bedziemy starsi i bedziemy samotni...myśle ze przejmujemy sie za bardzo co bedzie w przyszlosci...gdy np bedziemy mieli 50 lat..A może wcale nie bedzie tak źle?????????????

Gość friendly
ja wcale nie widze zadnych zalet w byciu singlem, nigdy nie szukalam jakos zawziecie partnera, ale jak juz go mam nie wyobrazam sobie bycia samej, łatwiej jest dzielic problemy z kims, porozmawiac, miec kogos do kogo mozna sie przytulic itp oczywiscie pod warunkiem ,ze nie sa to chore zwiazki ;)

Wiele zalezy od sytuacji. Jesli wokol jest rodzina, ma sie DOM, to jest latwiej. A jesli jest sie samotnym w obcym, duzym miescie... to gorzej... :(

Gość elle24
Ja się nie matrwie o to co będzie jak bede miała 50 lat tylko o to co jest teraz.Dla mnie bycie "singlem" jest wbrew naturze, na pewno są ludzie którym to pasuje, tak samo jak są geje, lesbijki czy feministki.Moja natura jest staroświecka, tradycyjna i wcale nie trendy.

Gość ktośik24
Ja teraz stwierdzam ze jak byłam sama to było mi lepiej:(pomimo ze nie miałam rodziny ktora sie mna interesowała ani wlasnego domu tylko mieszkałam na pokoju..Było cieżej finansowo ale psychicznie lepiej...wieksza swoboda.. .partnerowi i tak sie nie moge wyzalic..tylko zakazy i nakazy...eehhhh wiem ze to zalezy od sytuacji kazdego z osobna ale ja mam zdanie ze z bycia z kims czasem sa wieksze problemy niz plusy:(

Gość ktośik24
elle24 nie staroswiecka tylko masz takie potrzeby..to raczej ja jakos dziwnie i inaczej na to patrze..tak czuje

Gość elle24
Tak bardzo staroświeckie mam potrzeby bo chce wielkiej milości,męża,dziecka-takie mam marzenia prawdziwe,ale ponieważ okazały się zbyt nierealne to musze je teraz zastąpić marzeniami sztucznymi.

Gość ktośik24
To jest chyba raczej normalne ze kobieta chce mie meża i dziecko...ale ja osobiscie watpie ze istanieje wielka milosc az do grobowej deski..ma sie rodzine,meza dziecko..ale po czasie wszystko staje sie takie...powszechne,codzienne...dlatego stwierdziłam ze czlowiek chyba nie moze byc tak do konca szczesliwy..bo samemu zle a jak sie ma kogos to tez zle bo zawsze cos...ja chyba nie nadaje sie do zwiazku i wmawiam sobie ze samej lepiej...a może tak bardzo mi brakuje tej wielkiej i prawdziwe miłosci ze szukam innych sposobów bycia szczesliwym..eehhh sama nie wiem

Gość tak ja to czuję
masz 24 lat a piszesz takie glupoty. przeciez wiadomo, ze jak ktos sie naprawde zakocha to chce byc z drugą osobą a nie sam. po prostu chyba nigdy nie kochalas dlatego masz takie problemy.

Gość tak ja to czuję
i nie filozofuj tyle, nie komplikuj sobie zycia ;)

Gość ktośik24
EEhhh chyba lepiej zostane sama :(

Gość ktośik24
Pozatym kocha sie mocno kogos,potem ta miłosc mija i sa tylko problemy......

Gość tak ja to czuję
no to trzeba dbać o to, żeby ogień nie zgasł ;)

Gość ktośik24
Zbyt duzo mnie to kosztowało to dbanie o zwiazek:(mam 24 lata a juz po rozwodzie...

Gość elle24
Wiesz jak jesteś po rozwodzie to normalne że tak na to teraz patrzysz i sobie filozofujesz:-)Ja ostatni raz cieszyłam się samotnością jak byłam dzieckiem,od 15 roku życia zawsze z kimś byłam,teraz chyba musze się nauczyć samotności na nowo:-)

Gość elle24
Dlatego tak nie lubie tego słowa:-)Dla mnie singli nie ma,jest stara panna albo kawaler.

Gość Karambolka
niezbyt fajnie jest być w związku nieudanym tragicznie jest być w związku toksycznym znośnie jest być singlem najlepiej być w udanym związku I tyle.

Gość ktośik24
To nie to ze nie mam powodzenia...mam ogromne ale boje sie ze znow bedzie to samo:(i to moj partner nie dbal o zwiazek

Gość
Ja prawie zawsze bylam sama ale ostatnio jakos to w ogole mi nie przeszkadza.Stwierdzamz radoscia ze chce w stym stanie pozostac na zawsze.wystarczy mi wieczorkiem dobbra ksiazka herbatha;)Zaraz pewnie zostane zjechana ale co mi tam;)

Gość
sorry za literowki ale zaraz Prison Break i sie spiesze;)

Gość ktośik24
Dlaczego od razu stara panna..może wystarczy panna i kawaler:P

Gość ktośik24
oooooohhhhhh naprawde urzekłaaaaaaa??????????????🌼

Gość histerio idz na ten urlop
ejże czy ta prawdziwa histeria nie powinna mieć czasem dużego Ł? :D