Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doddaa123

butki peep toe na obcasie i rajstopy

Polecane posty

Gość doddaa123

czy mozna nosic? do rajstpo cielistyc, czy w kolorze takim jak but, albo jakims kontrastujacym? myslicie ze to nie pasuje?

Gość kasia2020
odważna jesteś; ograzu wpadl mi obraz czerwone rajstopki i zielone buty. Myślę ze dół; czyli buty i rastopy zależa od gory i okoliczności. Myślę, ze teraz jest za zimno i za deszczowo na takie buciki. Ale za rok wiosną, albo jeszcze ciepłum wrześniem czemu nie. Ja nie odwazyla bym sie ubrać w kolory kontkurujące między sobą. Wole cieliste i np. brązowe, czerwone buty. Chociaż bardziej i ładne, stylkowo wyglądały by te buty na gołej nodze , z zadbanymi paznokciami, palcami

Gość doddaa123
mam wlasnie czerwone buty i chce je nosic do czerwonych, czarnych i zielonych rajstop:) i do cielistych, tak lagodniej:)

Gość kasia2020
odwazysz się? ja tak jak wcześniej powiedziałam, to nieeee... A co do butów i rastop bedzie dodatkami? jaka bluzka,k urtka, spodnie ,spodnica?itd

Gość doddaa123
czarne i czerwone to napewno sie odwaze, zielone zobaczymy:) ogolnie czesto nosze kolorowe rajstopy, wiec to dla mnie nie nowosc;) do tego pewnie jakas spodniczka za kolano, czy szorty lub rybaczki i marynarka i jakas bluzka pod spod i duuuza torba:)

Gość kasia2020
a ile masz lat?

Gość doddaa123
21:)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin