Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 66666

nie cierpie facetow ...

Polecane posty

Gość 66666
wow rox ja po prostu jak dotad nie poznalam naprawde wartosciowego faceta, a bylo ich wielu, ZAWSZE musze sie przejechac.. no to zdanie sobie wyrobilam ...

Gość Jude Gang
Bo mu juz powiewal ten zwiazek z toba :D

Gość kobiety
"Ortografia mi zwisa bo jestem na polibudzie" hahahahahahahahahaahahahahahah dobre:D usmialam sie po pachy:D

Gość slav
do 6666 rozumiem,ze zawsze jesteś w porzadku i nie zawodzisz.

Gość 66666
ja napislalam nie nawidze razem?? gdzie?? Jak ja ich "nie nawidze.." ( TU JEST ODZDIELNIE) Och Boze niech tylko ktoryś na mnie spojrzy to zabije..

Gość wow rox
fajnie że i tobie do śmiechu :D ja jeszcze studiuje ale pracodawce już mam :D ...... Pochwal się jakie studia skończyłaś ? ( jeśli skończyłaś)

Gość 66666
slav staram sie z calych sil byc w porzadku, ale nie otrzymuje tego samego w zamian. To po co sie meczyc?

Gość kobiety
Ja skoro wow rox taki jestes ciekawy, mialam dopiero jednego faceta, ktory po wywarciu na mnie niesamowicie pozytywnego wrazenia dlugotrwalego, okazal sie typowym meskim slabeuszem psychicznym... Szczegolow znac nie musisz. I fakt ze byl to dopiero moj pierwszy zwiazek nie znaczy, ze jakiegos wyrobionego zdania na temat facetow nie moge miec, bo moge. Wystarczy mi to co widze i slysze

Gość 66666
Dlatego trace szacunek do facetow...

Gość wow rox
a są faceci co też całe życie po dupie dostają i co ?

66666 Własnie o to \"nie nawidzę\" mi chodziło, ale koniec z wytykaniem ortografii i gramatyki, bo też mi wisi bo jestem w woju :P

Gość kobiety
wow rox, To co mowisz na moj temat, a raczej co sugerujesz, to najlepszy przyklad na to jak plytcy jestescie wy, faceci;) odrazu podziera po calosci, zero inteligentnego myslenia i zadawania pytan. Dobranoc;)

Gość wow rox
Aha czyli jak oceniamy po tym co widzimy to Polki to materialne szmaty ( moje obserwacje z Londynu i Poznania)

Gość wow rox
Dlaczego nie odpowiedziałaś na moje pytanie ? ....

Gość 66666
Jarek-84 hehh ok:) dobra ja juz uciekam. Pozdrawiam wszystkie kobietki ... a facetow bym skopala po dupie ach ...;] PS Jarek-84 Pozdrawiam

Gość kobiety
Chodzi Ci o studia? jestem w trakcie

Gość kobiety
Narazie wszystkim;)

Gość wow rox
Ale jakie to studia ? :)

66666 Również pozdrawiam i dziękuję za miłą pogawędkę :) Kobiety inteligentne myślenie zarezerwowane jest dla inteligentnych jednostek, nie każdy może sobie na nie pozwolić. A tak na marginesie - generalizujesz mała :) I nie odpowiedziałaś Wow Roxowi na pytanie ;)

Gość kobiety
Co chcesz mi udowodnic? Bo twoje pytania w tym momencie nie maja zwiazku z dyskusja.. Ale ok odpowiem dla wlasnej satysfakcji, studia wyzsze filologia germanska. Pozdrawiam;)

Gość kobiety
Pozdrawiam niebywale milych panow;) wspierajcie sie bo bedzie wam to potzrebne w zyciu;) papa

Gość wow rox
"Ortografia mi zwisa bo jestem na polibudzie" hahahahahahahahahaahahahahahah dobre usmialam sie po pachy bo takie coś mogła napisać tylko osoba na studiach humanistycznych...macie na tym punkcie fobie i próbujecie się wybić...kochana w dobie Worda czy nawet Firefoxa..(błędy podświetlają mi się na czerwono) ortografie możesz sobie ...już wiesz co :)

Gość kobiety
Moj drogi, widze ze nie znajac prawdziwego powodu moich wypowiedzi z gory zakladasz jeden ale taki zeby byl pod ciebie;);) bron sie maly bron;) jakos trzeba sie bronic;) zbrechtalam to bo to fajnie zabrzmialo i tyle;D;D

Gość kobiety
Pozdrawiam i dobranoc wam po raz ostatni;) mili panowie.... ehhhh

Gość wow rox
ty sie musisz bronić bo na dłoni nam swoje kompleksy podałaś :) Ale taka reakcja bardzo znajoma....studentki z UAM też tak się zachowują :D

Gość bum bum
Cholera wchodze, a tu znowu faceci. bleeeeeeh fuuuu spierdalać dziady

teraz można się zacząć generalizować poziom wypowiedzi kobiet na przykładzie postu Bum Bum ;)