Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazda12

Jakie łóżeczko turystyczne??

Polecane posty

Gość gazda12

Hej:) Mam pytanie czy polecacie jakieś łóżeczka tursytyczne?? Chodzi mo i normalen bez bajerów, dla 7 mc szkraba, do sporadycznego spania. Zależy mi tylko na takim aby miało w maiare materacyk by nie trzeba było dokupywać. Myśle o łóżeczkach hauck i chicco tych najprostszych (ok.150 zł) Co polecacie ??

Ja mam chicco,kupiliśmy na wyjazd na wakacje.W sumie jestem zadowolona,materacyk ok,dodatkowo torba na drobiazgi i odpinane boki.Mój niestety ma problemy z rozkładaniem,nie wiem czy felerny model czy ja tego nie umiem robić ale rozkładanie go idzie mi w 10 minut. http://www.allegro.pl/item242393929_chicco_kojec_otwierany_bok_kolka_torba_wys_12h.html

jakcpot mam takie samo :) w kolorze zieleni - pistacji (?) jest swietne ale to rozkładanie :O przy pierwszym rozkładaniu klęłam jak szewc myslałam ze zepsute :O wqurza mnie to rozkładanie ....! ale śweitny jest odpinany bok , Jula włazi i wyłazi kiedy chce i jest ładne wizualnie tylko to rozkładanie ..........wrrr :)

Gość hej dziewczyny ja mam tez taki
ale rozkładanie jest bardzo proste!!!!!!!!!!!! mój mąz na to wpadł ! najpierw prostuje się same boki łóżeczka ,odciągając je do góry a potem ręką dociska się materac do dołu -inaczej to tylko udręka:O teraz to luzik🖐️

Gość gazda12
a cz ten materacyk jest w miare czy muszę kupować dodatkowy??