Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dalmatynka88

Czy śliczna oznacza samotna ??????

Polecane posty

Byłam z facetem ponad rok oddałam mu wszytsko szczerze go kochałam.. a wszyscy zawsze mowili ze on na mnei nie załuguje bo jest beznadziejny a ja jestem modelka i zawsze miałam ogromne powodzenie a on nie był ani przystojny ani bogaty.. zostwił mnie.. zaraz po mojej maturze . jak ktokowliek z naszych znajomych dowiedywał sie ze ni ejstesmyt razem bez namysłu mowił \"dlaczego go zostawiłas\" nikt nie wierzył ze to on mnie rzucił.... ma 26 i nagle przestał mnie kochac 3 mieiace wczesniej chciał jeszcz miec ze mna dziecko.. starsznie to zniosłam miesiac z domu nie wychodziłam po 3 meisiacach poznałam faceta.. bardziej z mojej bajki patrzac ze strony zewntrznej bo bogty przystojny 37 lat ( 4 latnie dziecko nigdy nie zonaty) powan i naprawde miły.. ale oczywiscie spipeprzyłam bo nie mogłam sie do konca rozkrecic bo czułam ze ciagle kocham poprzedniego i temu dałam pole do popisu i robiłam takie rzecy by mnie zostaił i tak tez zrobił... teraz minał mieisac (bylismy razem 3 miesiace) w taj chwili napewno bym cos do niego poczuła bo juz czuje a pieerwszego faceta chyba przestaje kochac... ale czy takj bedzie zawsze... czy kolejny facet zostawi mnie bo bede cos czuła do poprzedniego???

Gość Rzucił cię
a nie był "ani przystojny, ani bogaty" To chociaż może mądry był? Ale tego już nie napisałaś, więc trudno powiedzieć

Gość kismet
"bardziej z mojej bajki patrzac ze strony zewntrznej bo bogty przystojny" - no spoko:classic_cool::O

wiem ze nie w urodzie lezy przyczyna.. tylko.. żadnek zwykły facet di mnie ni epodejdzie bo boi sie.. a podchoda Ci co sie nie boja a tak sie składa ze Ci zwykle sa zdobywcami.. i raczej uczuc nei maja a tkie cos mnei nie intersuje..... a co do wypowidzi jedej osoby to tak oczywiste ze przyczyna nie była moj auroda.. tak jak napsiałam przestał mni ekochac/...

Gość kluska serowa
przejzal na oczy i uciekl. jak sie dziewczyna ocenia pod wzgledem urody i bycia modelka a nie intelektu, albo chociaz osobowosci to nie dziwie sie ze dal sobie spokoj. w dodatku ocenianie czlowieka na podstawie zarobkow :( i pytanie w temacie "Czy sliczna oznacza samotna?" :O powinnas to zmienic na "Czy sliczna i pusta oznacza samotna?"

bo to jest jakieś mylne twierdzenie.. że brzydki i piekny ma przechlapane.. to jest kwestia Nas a nie wyglądu..

duze niescisłosci małolactwa to racze wywnioskowałas z tego ze napsiałam ile mam lat a nie z tego jak to napisałam !

Gość kluska serowa
dalmatynka - to nie prawda ze zaden normalny nie podejdzie bo sie boi. jezeli pokazesz, udowodnisz ze jestes taka sama jak reszta i nie traktujesz sie lepiej to nie jeden podejdzie. moze tylko beda potrzebowali wiecej czasu by cie poznac lepiej

Pusta i samotna... moze ty powinnas tak nzwac siebie skorooceniasz kogos po jedej wypowiedzi hmm ??? Ja nie oceniam ludzi po zarobkach... boize czy wy umiecie czytac ????? napsiałam ze inni sie dziwili co mnie do niego przyciagneło bo nie był poprostu z mojego swiata...

Problemy które masz nie wynikają z Twojej urody. Jeden cie zostawił, drugi podobnie na twoje własne zyczenie. Widocznie masz coś zrytego pod kopułą i to tyle. Uroda pomaga przełamać pierwsze lody.. ale potem liczy się już tlyko to co człowiek ma w środku.

Gość Paris26
A ja nie jestem samotna

Justyś nie opowiadaj bajek.. nie jestem śliczna.. samotna też.. jedynie singlem :)

Dobrze jstem z inego swiata bo moi rodzice sa znani.. i ie tylko rodzice.. duzo wczesniej miałam tez znanego chłopaka ale nei o to chodzi to jest wazne dla mnie i nie chce o tym moiwc ale widze ze nie rozumiecie pojecia inny siwat .. Nie wzne chodzi o to ze normalny fajny facet ngdy domni eni epodejdzie... nigdy mimo ze nie ubieram sie wcale sexownie ani takie tam !!

\"zrytego pod kopuł\" bardzo ładne stwierdzenie.. takie \'elokwentne\' nie istotne.. ktos tu napsiałz euroda pozwala przełamac pierwsze lody ... ??? buahahah raczej jest zupełnie odwrotnie...!!!!! jezeli jedna osoba wie ze ma powodzenie to ta druga czuje sie z tym zle !! zawsze bedzie te osoba gorsza.. mimo ze ta druga wcale tego ni echce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dalmatynka.. bo to jest facet do Ciebie nie podejdzie z kimlku powodów.. ale najważnieszy to zakłada z góry że jestes zajęta.. kolejny to i tak twierdzi że nie ma szans.. ------- ale ważne jest też Twoje podejście do nich.. jeśli traktujesz ich z góry to nawet nie bedą próbowali... ----- noi ostatnio kwestia.. tycząca się mnie.. facet w 99% traktuje Cię jak najlepszego kumpla..

Gość dommmmmi
Autorko gwiazdo ze spalonego teatru skat jestes???

Gość kluska serowa
owszem, oceniam po jednej wypowiedzi bo jest to twoja wypowiedz i czytam tam: "poznałam faceta.. bardziej z mojej bajki patrzac ze strony zewntrznej bo bogty przystojny 37 lat ( 4 latnie dziecko nigdy nie zonaty) powan i naprawde miły.. " pierwsze co wymienilas to to ze jest bogaty i przystojny. ja bym napisala ze poznalam fantastycznego faceta, milego, sympatycznego, powaznego itd. nawet by mi nie przyszlo pisac o tym ze jest bogaty bo to akurat nie swiadczy dla mnie o wartosci czlowieka

Deko byłam najlepszym kumplem dla mojego faca , zmieniłam sie dla niego totalnie.. wyszłam dla niego z cholernego snobizmu i przestałam kupowac markowe ciuchy.. naprawde stałam sie taka normalna laska i odsunełam sie od swoich przyjacioł byłam tylko z nim i z jego przyjaciomi.. mieszkalismy razem.. chile.. ale mieszkalismy.. mielismy zamieszkac na stałe a on mieiac przed mnei zostawił... byłam jego najlepszym kuimplem.. byłam wszytskim a przynajmniej starałam sie byc...

BO KLUSKO SEROWA !!!!! napsiałam ze z mojej bajki bo taki jest moj swiat ni emoja wina ze urodziłam sie w takim domu a nie innym.. ze mam takich najomych a nie innych.. rodziny sie nie wybiera .. a wiesz napsiałam ze bogaty bo z mojej bajki i przystojny dlatgeo ze ja mam kase i jestem ładna... mam tego swiadomosc !! to nic złego.. nie pisze ze chce zeby facet mnie sponsorował bo wisi mi to .. samazaraniam pieniadze i to ni emałe.. aa nwet gdybym ich nie zarabiała to dostała bym od rodziców wiec pisze z mojej bajki dlatego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 rozumiesz czy nie... sam,a bys sie nei umoiła z facetem z ulicy prawda ?? nie poszła bys na randke z kims kto mieszka pod mostem a dlaczego ?? nie dlatego zeby był zle ubrany.. nie dlatego ze musiała bys za niego płacic tylko dlatego ze gdyby przyszło co do czego to nie mogli byscie razem pojechac na wakacje bo jego by ni ebyło stac na 5 gwiazdkowy chotel a ty pewnie bys nie pojechała do barakow !!! rozumiesz co mam na mysli wkoncu?

Gość bezsumienny
ale w zadnej gazecie nie pracujesz co? :D

nie... i ni ejestem polka dlatego robie błedy.. tzn jestem polka ale urodziłamsie w innym kraju i dłgo tam mieszkałam...!!!!!!!!

10.09] 00:51 głupszej od cibie nie słyszałma. No jedna A. macie taki sam system wartosci jak sroki bierzecie co sie swieci:) a piekna nie widac jest w srodku. ten pod mostem dzieki miłosci sesnu zyicu nie byłby pod mostem a ze mna w m3:) wazne ze w miłosi/