Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dalmatynka88

Czy śliczna oznacza samotna ??????

Polecane posty

justyś to zamieniamy się od wstania rano???? oki???? ja chyba spać idę..

przeczytałam. Stosujesz manipulacje słowem,najpierw mowisz co mylisz, a potem jak ktos ci zworic uwage ze patzysz na kase- głodnemu zawsze chleb na mysli, dlatego to co sie 1 mowi to lezy nam na sercu, potem to sa poprawki tlumaczone na potzeby ludzi:)

Gość kluska serowa
no tak, twoje pochodzenie to nie twoja wina. nie pytaj mnie czy W KONCU zrozumialam. raczej nie mam problemow ze zrozumieniem. mamy inne zapatrywania na te sprawy i nie sadze bysmy doszly do porozumienia. bo ja bym dala szanse nawet temu ktory by zupelnie odbiegal od mojej bajki, ale bylby wartosciowym czlowiekiem i nie straszne bylyby mi wakacje w baraku. i wiem o czym pisze, bylam kiedys z takim chlopakiem. i moja rodzina nie komentowala. czemu? bo widzieli ze chlopak sie stara wybic z biedy i pracuje na swoja przyszlosc. rozstalismy sie z zupelnie innych powodow. a wracajac do tematu, watpie abys caly czas pamietala o swoim bylym. przejdzie ci i poznasz kogos nowego kto bedzie cie kochal i kogo ty pokochasz. i nie bedzie sie bal twojej urody

Boze patrze na kase tak... ale nie tak jak myslicie nie pod wzgelem fajnego samochodu itp.. nie !! poprostu chciała bym by był na rozni ze mna albo chociac prawie tak ! zwrot \"patrzysz na kase\" jest absolutnie nie na misjcu.. ja ni echce sponsoringu Boze.. ja mam swoja kase a facet miał by swoja.. ale logiczne ze jelsi ktos reprezentuje jakis poziom to chciał by by osobaktora ma mu towarzyszyc całe zycie tez taka była...

Klusko Serowa oczym rozmawiamy ja doałam sz\\anse temu ktory odbiegał.. byłam z nim rok i mnie zostawił....!!!!!!!

Gość kluska serowa
posluchaj, ja nie napisalam ze chcesz by cie ktos sponsorowal tylko ze patrzysz na kase (nie napisalam powodow czemu) dalas szanse, ale teraz poznalas kolejnego i przyznajesz ze wazne jest dla ciebie by byl na podobnym do ciebie poziomie odnoscie finansow. roznimy sie pod tym wzgledem i juz. jak poznaje czlowieka to wazniejsza jest dla mnie osoba a nie stan posiadania. jezeli jest wspanialym czlowiekiem to nie skresle go bo odbiega od mojej bajki. owszem, zalezy mi na facecie ktory nie jest leniwy i bedzie w stanie zapewnic ew. przyszlej rodzinie przyzwoite zycie. ale to juz zalezy od osoby a nie od tego z jakiej rodziny sie wywodzi

Gość kluska serowa
wlasnie przyszlo mi do glowy ze moze on cie zostawil bo wiedzial ze mimo wszytko traktujesz to jako dawanie szansy komus z innej bajki, komus gorszemu. moze jakos dawalas mu do zrozumienia (nawet niezamierzenie) ze jest ponizej twojego poziomu (jesli chodzi o slawe i pieniadze)

Twoj problem autorko polega na tym, że szacunek i zainteresowanie budzą w Tobie tylko faceci bogaci i przystojni... to jest Twoj typ i takiego faceta chcesz... ale, z uwagi na fakt iż nasłuchałaś sie, że kiedy mowi sie że wygląd nie ma znaczenia a pieniądze to nie wszystko, jest sie fajnym, to Twoim idea fix stało sie znalezienie takiego faceta.... na dodatek, dla pięknej laleczki, prowadzanie sie z facetem, ktory nie ma grosza przy duszy i urodą nie grzeszy, to tak naprawde niezły lans... przystojniak z BMW 645 byłby w Twoim towarzystwie oklepanym standardem, ale jakis przecietniak z 10 letnim oplem astra - to jest coś nowego... wszyscy powiedzą \"patrzcie - mogla miec kazdego, a wybrala jego... jaka ona romantyczna i uduchowiona!!!\" oczywiscie podswiadomosci nie oszukasz i facetów \"nie z Twojej bajki\" bedziesz zawsze traktowac z góry i chocby nieswiadomie, ale nimi gardzić... Ludzie takie rzeczy wyczuwają i albo szybko rezygnuja, albo w ogole nie podchodzą...

Gość Józek z pola
CZesc właśnie wrócilem z pola, oralem caly dzionek. Spoconym trocha ale zasiadlem w gumofilcach w kafeteriii.pl. Kolożanki POMOZCIE !!! nie wiemcozrobic. POdoba mi sie jak cholera moja stara i ma dopiero 66lat ale naprzecifko mieszka sasiadka o 4 lata mlodsza i wazy tylko 120 kg. po za tym Wandźia (sasiadka) trzyma w zagrodzie statko kurczaków i 2 kaczki!!!!Chyba ją kocham ale nie jestem pewny. Prosze poradźcie cos bo nie moge sie zdecydowac corobic juz jakies 7lat!!! Steskniony za prawziwa miloscia. Józek(78 lat)