Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciążpuchnę

Jakie ciuchy w ciąży?

Polecane posty

Gość gość
Spróbuj poszukać w hurtowni artykułów dziecięcych i niemowlęcych http://www.aico.com.pl/oferta, mają tam całkiem pokaźną ofertę związaną z produktami przeznaczonym zarówno dla dzieci jak i matek. Teraz kiedy przychodzi zima trzeba pamiętać o cieplejszych rzeczach. Może jakieś grubsze i cieplejsze sweterki tam znajdziesz?

Gość gertysia
Przede wszystkim wygodne. Nie kupujcie ciuchów dla samej zasady. Ciuchy mają dawać przyjemność chodzenia, wygodę. Chociaż ja np. miałam kupioną sukienkę od Torelle na ślub, jako gość oczywiście. I dzięki temu wyglądałam znakomicie.

Gość gość
Jestem w 9 mc. Kupiłam tylko jedne ciążowe jeansy w lumpku. Typowo ciążowe ubrania mi się nie podobają a te sukienki odcinają pod biustem to już w szczególności. Najczęściej zakładam leginsy i luzniejsze bluzy, ale w takie rzeczy sprzed ciąży jak koszulki czy swetry nadal się mieszcze więc nie ma problemu. Lubię też zakładać sukienki i rajstopy z tym ze kupuję o rozmiar większe niż przed ciążą.

Gość gość
Również jestem w 5 miesiącu ciąży. Kupiłam dwie pary spodni ciążowych w lumpeksie(7zł za sztukę). Dokupiłam też większe leginsy,które mogę naciągnąć na brzuch ( około 10 zł w TextilMarket i 30 zł w Kiku).Koszulek ani bluzek czy sweterków nie kupowałam. W większe swetry się mieszczę a koszulki spokojnie się rozciągają.To też zależy na jakim stanowisku pracujesz...Wg mnie nie opłaca się kupować ciążowych ubrań(są bardzo drogie a nie wiadomo czy później się jeszcze przydadzą).Ja teraz kombinuje co kupić na lato i planuje zakup ogrodniczek.

Gość Gośka8512
Ja zrobiłam małe zamówienie na http://www.modaciazowa.com , ale ogólnie to podobnie jak Ty, nie chcę kupować ciuchów na dwa miesiące. Staram się kupować normalne ubrania, o rozmiar większe niż mój normalny, ale z elastycznych materiałów. Będę je nosiła też po ciąży.