Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiotka

on niechce miec dzieci ....nigdy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zmiotka

tak mi oznajmil moj facet czy taki zwiazek ma przyszlosc??????????

Gość Alexxxa
Jeżeli ty chcesz, a on nie - to nie ma przyszłości. Z czasem może mu się odmienić, ale nie masz pewności, że tak się stanie.

Gość no wlasniee ..
moj tez tyle ze moj zmienia zdanie co 2 tyg. raz mowi ze chce miec chopca ..a potem mowi ze zadnych dzieci ................. a dodam ze juz ma 30 stke na karku. :o

Gość ja nie chce dzieci i mi z tym
dobrze

Gość zmiotka
ja tez narazie niechce .no ale za jakies 3-4 lata , lubie dzieci i chce je miec a on ..........czasami jak zacznie mi tolkowac jaki to z dziecmi klopot i wydatek to i mi sie odechciewa wszystkiego ...........:(

Gość .tiku tiku
to tak jak moj ...........wbil mi do glowy niechec do dzieci ..........i juz przestalam chciec je miec

Gość .tiku tiku
:o

Jeśli Ty też nie chcesz ich mieć -- to ok. Jeśli chcesz -- to może być pewien problem..

Gość zmiotka
juz sama niewiem moze kupie sobie kota

Gość nvf.l
hej podaj mi do niego namiary ja tez nie chce dzieci!!!!!!!!!!!! :)

Gość fvsfvfsdv
Moim zdaniem to jest tak: jesteśmy częścią natury, rządzi nami biologia. Nasze organizmy i umysły to efekt walki o przetrwanie milionów dzielnych pokoleń. My to potomkowie tych najsilniejszych, najcwańszych, najbardziej fuksiarskich ;D. Tego lepiej nie zaprzepaszczać chyba że jest się słabym ogniwem ewolucji, wartym mniej niż alkoholik z meliny który po pijaku spłodził zdrowego potomka. Dlatego mamy prawo i jakgdyby zobowiązanie przekazać dalej swoje zwycięskie geny. A czas goni, przy tym mężczyznę mniej niż kobietę. Dlatego nie dajcie się wkręcić bo nie jakiś facet jest ważny (oni raz są, raz ich nie ma) ale my i to co zostawimy po sobie. Ja też dzieciaka jeszcze nie chcę, nawet nie mam chęci o tym myśleć. Ale dziecko to inwestycja i dlatego jest więcej warte niż całe stado reproduktorów czy złudzenia emocjonalne takie jak miłość i inne szmery bajery. A widzieć wnuczki na starość, nie umierać gdzieś samej to najlepsza nagroda za trud rodzenia i wychowania.

Gość fvsfvfsdv
innymi słowy dla mnie taki związek jak w temacie jest bez sensu (na dodatek facet okazuje w ten sposób jakąś niedojrzałość i dystans do waszego związku, lub zaburzenia niewłaściwe człowiekowi o zdrowych instynktach)

Gość nie dawno rozsypał
się związek mojej znajomej-ona chciała dzieci on nie-i stwierdziła,że to nie ma przyszłości...

Gość zmiotka
hmmmm. ja chce zeby moje dziecko mialo jego oczy , usmiech ...........i postanowilam ze bede je miala chodzbym musiala przedziurawic gumke !!!!!!!!!!!!!!!tyle ze jeszcze nie teraz poczekam ze 3-4 lata

Gość nie dawno rozsypał
na początku myślała,że to się zmieni ale czas mijał a on ciagle mówił,że nie...i się rozeszli...

Gość zmiotka
no ale sa pary na swiecie bez dzietne.......i sie nie rozstaja

Gość zmiotka
kochamy sie i planujemy przyszlosc ...........tyle ze .......juz sama niewiem

Gość fvsfvfsdv
a co on mówi jeśli... spóźnia ci się okres?

Gość zmiotka
raz go przestraszylam a on na to ......ze zrobimy jak zechcesz...........albo usune albo urodze ............az sie poryczalam ze facet zakochany po uszy sprawia mi taka krzywde i przeciez wie ze nie usune chodzbym miala spac pod mostem

Gość zmiotka
:( i teraz co ????????

Gość .tiku tiku
dziecko kosztuje !!!!!!!!! moze on mysli glowa i stara sie wpierw zapewnic wam przyszlosc dlatego teraz mowi ze niechce miec dzieci ale zobaczysz z czasem to sie zmieni

Gość fvsvsfvsvf
ale to "zrobimy jak zechcesz" oznaczało że on akceptuje twoją decyzję i bierze na siebie ojcowską odpowiedzialność czy że... zrywa? bo jeśli tu drugie to powinnaś go uprzedzić i naprawdę dać sobie spokój bo to znaczy że on cię nie kocha i nie możesz na niego liczyć zatem i myśleć o nim poważnie, czy perspektywicznie o waszym związku; a jeśli to pierwsze, to znaczy że bierze możliwość narodzin dziecka pod uwagę i będzie OK, kiedyś, we właściwym czasie

Gość jjjuuussttyyynnaa
jezeli nie jestescie malzenstwem, to zostaw go.

Gość jeśli ty chcesz a on nie
to nie widzę przyszłości-jasne że są pary szczęśliwe bez dzieci ale wtedy oboje się na to decydują-ale czy ty będziesz szczęśliwa w takim związku???? Żebyś nie obudziła się za kilkanaście lat z uczuciem że straciłaś w życiu coś ważnego... Ja też jeszcze nie czuję się gotowa na dzieci ale jestem pewna że będę je kiedyś mieć bo to dla mnie sens życia w przyszłości.

Gość zmiotka
on akceptuje moje decyzje i zawsze mowi zrobimy jak zechcesz................czyli jak ja chce to bedziemy miec dziecko a jak nie to nie .................tyle ze ja chce zeby to on razem zemna podia ta decyzje .........a nie zrobimy jak zechcesz i tak we wszystkich sprawach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zmiotka
jestesmy dojrzali on 30 ja 25 zreszta wiek tu nie gra roli