Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiotka

on niechce miec dzieci ....nigdy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zmiotka
...........moze za te 3-4 lata dojrzeje do decyzji ....jak nie to czeka nas wpadka juz ja sie o to postaram :)

Gość zmiotka
ani porow0okacja ni podszyw ...takie jest moje zycie niestety

Gość zmiotka
czyli co masz na mysli????????

Zmiotka - Schemat postępowania mam na myśli. Dziecko z wpadki ? Taki dom chcesz stworzyć ? Tragedia. Zastanów się.

Gość fvsvsfvsvf
skoro on uznaje że ty masz zdecydować to znaczy - że przywołam opcję o której wspominam - że bierze możliwość narodzin dziecka pod uwagę i będzie OK, kiedyś, we właściwym czasie może zatem martwisz się na wyrost, przejmując każdym jego słowem, tymczasem on ma problem z akceptacją planów co do dziecka jak większość mężczyzn (oni nie czują tego co potencjalne matki więc nie można się po nich spodziewać identycznych reakcji jak od kobiety czy takich rodem z romansu) :)))

Gość .tiku tiku
a dlaczego piszesz ze dziecko z wpadki jest tragedia ????????''wiekszosc z nas jest z wpadki i za tragedie sie nie uznaje!!!!!!!!!!!!!

Gość zmiotka
tragedia?????????? nie tragedia a moj wybor

litości ludzie - dziecko z wpadki, bo ty chcesz, a on nie!!!, rany i co dalej??? jak będzie wyglądło dalsze Wasze życie?? jak to czytam to nie wierzę....znam jedno takie że tak powiem niedosze małżęństwo. ona też wzięłą go na dziecko i co?? kaplica jednym słowem, kłótnie , kłónie i x2, niedobrana para.;; jak ludziom do głowy mogą przychodzić takie rzeczy - zrobię sobie dziecko chociaż on nie chce! żal was słuchać.

Gość dziecko to przede wszystkim
nie zabawka Jacku, za młody jestes by to wiedziec

Gość pomyśl o tym
A zastanawiałaś się co będzie, jak się okaże, że jesteście jedną z tych wielu par, które mają problem z płodnością? Do łóżka go zaciągniesz ale na oddanie nasienia do badania, to już raczej nie ;-)

Ja jedno dziecko będę chciał Najlepiej żeby się poczęło 21 lipca 2009 roku Tylko trzeba jeszcze dziewczynę znaleźć

Gość utrituli
nie kazdy musi byc stworzony do tego, by byc ojcem lub matka. ty to masz, albo tak czujesz, ale poki co widze, ze to tez nie byloby dziecko z milosci. szczesliwe bezdzietne rodziny (albo udaja szczescie, albo sa pogodzeni z losem) a moze to ich wybor od samego poczatku, ale jesli on nie chce, to znaczy, ze nie chce i nie czuje takiej potrzeby. mysle, ze on jeszcze nie trafil na kobiete, z ktora akurat chcialby miec dzidzie, bo to sie wie. jesli mielibyscie miec problemy z plodnoscia, to lepiej porozmawiajcie o innych sposobach pozyskiwania dzieci (in vitro, adopcja) czy to wam odpowiada. a na przyszlosc, to szansy na swietny zwiazek nie widze.

Gość byczydzien
jak mu o tym trujesz od ślubu o dzieciach to on na złość nie bedzie chciał tych dzieci.