Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redsky

ciaza a tabsy...

Polecane posty

Gość redsky

hej dziewczyny... tak sobie czytam wasze wypowiedzi odnosnie starania o dziecko i zaczelam zastanawiac sie nad soba. mam 29 lat, w przyszlym roku wychodze za maz i po tym chcialabym pomyslec o ciazy. od 7 lat biore tabletki z malymi przerwami bo daja mi one komfort, pewnosc i zero bolu przy okresie. te tabletki wiec biore z czystego egoizmu. i wlasnie sie zaczelam sie zastanawiac czy oby nie bede miala problemow z zajsciem w ciaze. czy ktoras z was brala wiele lat tabsy a potem po odstawieniu zaszla w ciaze i urodzila zdrowe dzieciatko? zaczynam miec schizy... w koncu w moim przypadku planuje ciaze na po 30stce... dzieki za odpowiedzi.. naprawde mnie to nurtuje pozdrawiam

Gość redsky
ponawiam pytanie.. moze ktoras miala problem z zajsciem w ciaze po dlugim okresie brania pigulek...

Moja ciocia :) nie wiem co brala konkretnie ale przez jakis 6-7 lat brala tabsy. Gdy juz zdecydowali sie na dziecko poczatkowo mieli problemy .. dosc dlugo sie starali (o ile dobrze pamietam okolo roku lub dluzej) ale wkoncu sie udalo i maja teraz sliczna zdrowa coreczke ktora za kilka dni konczy 2 latka :)

Gość redsky
dziekuje dziewczynki.. jestem juz spokojniejsza.. wprawdzie daleka droga do dziecka bo najpierw slub a potem .. no wiecie.. ale ulzylo mi.. serdecznie dziekuje i pozdrawiam