Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaNotte

BŁAGAM!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!! JESTEM BLISKA ZAŁAMANIA!!!!!!!!

Polecane posty

Błagam o pomoc! Mam 23 lata, niedawno (ok.2-3 tygodnie temu) rozpoczęłam współżycie z moim mężczyzną. To mój pierwszy mężczyzna. Podczas pierwszego stosunku przeżyłam ogromny ból (mimo że nie było śladu krwi) i przerwałam stosunek. Tak było podczas kolejnych, nielicznych razów. Za każdym razem potwornie boli, nie mogę znieść tego bólu i przerywam współżycie. Wczoraj, [podczas kolejnej próby], mój mężczyzna zezłościł sie na mnie, że najpierw obiecuje że sie postaram a potem go odpycham. Powiedziałam żeby sie nie złościł, żeby był delikatny bo zamknę sie w sobie jeszcze bardziej i nigdy już nie spróbuje. Przytulił i przeprosił, ale wiem jak bardzo zależy mu żeby nam sie udało.A ja jestem chyba jakaś lewa, może chora na coś, może jakoś źle zbudowana, może jestem do niczego. Tyle jest pięknych kobiet cieszących się pięknym współżyciem, a ja czuje się wyobcowana, gorszy gatunek. Stale płacze, bo inaczej to sobie wyobrażałam. Nie byłam u ginekologa jeszcze nigdy, teraz tez nie mogę pójść bo nie mieszkam w Polsce. Nie wiem, jak temu zaradzić, nie wiem czy jestem dziewicą czy nie, nie wiem co jest ze mną nie tak, dlaczego każdemu sie udaje, a mnie akurat nie. Dodam, że mój mężczyzna jest bardzo chojnie obdarzony przez naturę, może ja po prostu jestem dla niego za ciasna. Może powinnam powiedzieć mu żeby poszukał sobie kogoś innego, gdyż ja nigdy nie dam mu szczęścia? Wiem że on bardzo mnie kocha, ale ze mną nie będzie szczęśliwy. Moje libido spadło ostatnimi czasy do zera. Coraz trudniej mi osiągnąć satysfakcje podczas pieszczot, kiedys nie stanowiło to dla mnie żadnego problemu. Miałam ochotę na pieszczoty codziennie, teraz nie mam chęci wcale. Jestem bliska depresji.... Co robić?????? BŁAGAM O JAKĄKOLWIEK RADĘ!

Gość gfdgfd
to znajdz sobie kogos z malym takim 10 -12 cm

Gość BeJbEeEe
NIE CHCE MI SIĘ CZYTAĆ.PROSZE O SKROCENIE DO NIEZBĘDNEGO MINIMUM.

Gość pozdro 600 sto dwa 600
ja wspolzyje od 4 miesiecy i poczatki były straszne bo tez mnie bardzo bolało, chlopak moj byl bardzo wyrozumiały pytał mnie co chwile ze jezeli mnie boli to przestanie w kazdej chwoili ale w koncu raz drugi sie przełamałam

Gość nomalnie zabawę
idz do lekarza najprostrze rozwiazanie my mozemy ci tylko pomuc w sprawach jaka pozycja najlepsza albo jakich tamponów uzywac wiadomo ze za pierwszym razem boli ale pozniej nie powinno moze nie przebił błony i dlatego boli nie jestem ginekolozka

Gość ja tez to mialam
Mi pomogl ginekolog, zapisal mi bodajze Urogel - to taki zel jak np przeziebisz sobie pecherz i boli podczas sikania. On znieczula miejscowo. Wiec zaczelam go stosowac podczas stosunkow. W sumie to boli tylko na poczatku, wiec zel pomagal, a potem jak sie rozluznialam to zaczyanalam czuc rozkosz. Po jakims czasie wiedzialam juz ze bol bedzie trwal tylko chwilke i moj partner nauczyl sie wchodzi we mnie stopniowo i powoli. Potem jak juz bylam bardzo podniecona , dawalam sygnal ze juz i szlo dalej gladko. Po jakims czasie wejscie do pochwy sie uelastycznilo. Wiec proponuje wizyte u ginekologa i powodzenia. Pozdrawiam

BejbeEe Chodzi o to że nie moge uprawiać seksu bo odczuwam potworny ból za każdym razem, i nie chce jzu tego wiecej robic! A o znalezieniu innego to najgłupsza rada, nie chce innego bo tego kocha, jest czuły, opiekuńczy, dba o mnie, bardzo mnie kocha a ja jego. Mieszkamy razem, pracujemy w Anglii. Jestem juz zmeczona tym wszystkim. A do ginekologa po prostu nie mam czasu tutaj pójść. Wiem że też są tutaj. Ale ja pracuje od poniedziałku do niedzieli, wtsaje codziennie o 6.30 rano, wracam po południu zmęczona. Jestem chronicznie zmęczona. Ale nie pracą. Tylko tym wszystkim. Nie mam już sił żyć z myślą że jestem do niczego!

Gość nie jestem seksuologiem
A czy twój men wie co to jest gra wstępna- czy też wchodzi w ciebie od razu na sucho . Według znanej mi teorii , która stosuję , kobieta na stosunek jest gotowa dopiero po 40 minutach pieszczot wstępnych . Czy on o tym wie.?

gfdgfd Twoja rada... hmm.. powiem Ci coś. Byłam kiedyś "z kimś z małym". Bił mnie. Znęcał sie nade mną. Nie generalizujmy, że ktoś z mniejszą męskością jest lepszy niż z większą albo odwrotnie. Bo mój obecny chłopak jest najcudowniejszym człowiekiem na świecie. Inteligentny, dobrze wychowany, nigdy nie podniósł na mnie ręki. I bardzo sie kochamy.

nie jestem seksuologiem - - życzę szczerze każdej dziewczynie, by jej facet wiedział tyle o grze wstępnej co moje kochanie. Jest w tym przecudny i uwielbiam to! Rozpływam sie, kiedy się mną zajmuje.

no to czy próbowaliście zmienić pozycję. Długi penis jest duży gdy wchodzi z przodu - a krótki kiedy wchodzi z tyłu ? Ale być może pozostał ci jakiś uraz po tym twoim pierwszym , który cie bił ?.

Nie, moj skarb skutecznie wyleczył mnie z urazów, chociaż na początku związku bardzo dało mu się to we znaki, kiedy na przykład chciał sięgnąć po papierosy, a ja kuliłam sie ze strachu myśląc że chce mnie uderzyć. Na szczęście koszmar minął. Szkoda tylko że wczoraj troszkę zezłościł sie na mnie za to, że znów go odepchnęłam i wszystko przerwałam, myślę cały czas o tym, może on mnie już nie kocha.. Zaczynam wariować, może za sprzątanie sie wezmę bo zaraz mój miciuś z szefem na lunch przychodzi. Może to ta angielska pogoda na mnie podziałała, ale Bóg mi świadkiem że bardzo chce żeby nam sie w końcu udało :(

Gość ale mnie denerwujesz
Zamiast tu siedziec i labidzic idz do ginekologa! Skoro to ma zawazyc na waszym zwiazku i milosci ( a moze - kazdy ma swoje granice wytrzymalosci!) wez sobie wolne. Skoro masz czas na kafeterie, na pewno znajdziesz i na ginekologa. To sa fachowcy, wiedza duzo o temacie , nie ty pierwsza i nie ty ostatnia masz taki problem! Ale jesli wolisz spierniczyc wszystko jeczac na forum, to gratuluje! Wez swoj los we wlasne rece, odwagi! Wszystko jest dla ludzi! Idz do ginekologa!!!

ja też musze wziąc się za prace - ale tak na odchodne. Może poczekajcie na razie ze stosunkami. Zrób mu dobrze ręką- w końcu facetom zależy najczęściej tylko na tym , aby sie rozładować. A do stosunków jeszcze wrócicie...

Gość Men_3678
to czemu piwszesz z polskimi znakami, nie pierdziel tu glupot ludizom i dz do giekologa jak masz problem taka strasznie zmeczona ejstes??to idz sie poloz i odpocznij a nie gaddaj bzdur

Gość POMOCY BOLI MNIE ZAB
Tak strasznie boli mnie zab, oj poradzcie cos, nie mam czasu isc do dentysty bo pracuje calymi dniami i przychodze bardzo zmeczona, jestem bliska zalamania, poradzcie cos!!!

men żal mi ciebie. A co mają polskie litery do bycia w anglii?? Nie rozumiem... Mam laptopa i sobie pisze tak jak lubie. Mam problem a Ty, jeśli nie jestes mi w stanie pomóc, nie pisz może lepiej nic. A co do pójścia do ginekologa, tak - mam dzis czas na kafeterie, ale nigdy nie wiem co będę jutro robic. Pracuje na zlecenia, sprzątam prywatne mieszkania, domy, jesli ktos zadzwoni do mojego szefa ze jutro trzeba posprzątac, to mam to zrobic. Nie moge sie zapisać tutaj na wizytę, bo po prostu na nią nie pójde a zajmę komuś miejsce. Tutaj jest troszkę inaczej jak w Polsce, lekarze w Polsce są o niebo lepsi. Poza tym chcialabym pogadac o wszystkim z lekarzem, a po angielsku moge sie nie dogadac tak dobrze. Niby jest mozliwosc pojscia na wizyte z tłumaczem ale wtedy dłuzej sie czeka. A ja nigdy nie wiem ile dziennie będę pracowac, dowiaduje sie o tym z dnia na dzien. Taka jest ta firma, mam kontrakt i tyle, nie moge wziąć urlopu. To wszystko nie jest takie proste, więc zamiast krzyczec na mnie postarajcie sie mnie zrozumiec. Myslicie że gdybym mogła nie poszłabym do lekarza? Mam wolne trzy dni w październiku, bo jade po dyplom na strudia odebrac, więc moze sie uda prywatnie cos wykombinować. Prośva do wszystkich mądrali - zamiast się mądrzyć czytajcie lepiej co pisze i zrozumcie że nie wszytsko jest takie proste jak sie wydaje!!!!!!

Gość Men_3678
to rob jak chcesz... Twoja sprawa:)niehc Cie dalej boli dalej przerywaj sex :)pozdro 600:)

Gość ok masz racje
Nic sie nie da z Twoim problem zrobic. Musisz cierpiec. Zal mi Ciebie bardzo. Nikt Ci tutaj nie pomoze. Bo nikt nie jest w stanie ocenic co Ci dolega. Chcesz sie wyplakac, to sie wyplacz. Tyle mozesz. Nic poza tym. Gdybys sie nie bala, pobeglabys do ginekologa w tym momencie. Musisz sobie przewartosciowac: co jest wazniejsze - strach przed ginekologiem czy Twoje zycie. Twoj wybor. Jesli sie czego bardzo pragnie, stanie sie na glowie zeby to osiagnac. Tylko trzeba miec odwage. Wiec zal mi Ciebie, naprawde mi Ciebie zal.

a Ty z tym zębem - czemu jesteś tak cyniczny/ cyniczna? To prawda co tu sie o Polakach mówi - że to w większości drętwe bezmózgowce, nie umiejące czytac ze zrozumieniem, i zamiast kogoś zrozumieć, wiedzą swoje lepiej i potrafią tylko zawistnie odpowiedzieć cynizmem i sarkazmem, popracowałby jeden z drugim tak jak ja, to by może zrozumiał, a nie siedzą do góry brzuchem, zamiast do szkoły to na wagary, i tylko cynizm i jad w buzi! Przepraszam jeśli uraziłam kogoś kto na to nie zasługuje i z całego serca dziękuje za wszystkie dobre rady, racja jest że najpierw muszę iść do lekarza, a potem najwyżej będę biadolić tutaj :) Pozdrawiam Was wszystkich! (prawie wszystkich, prymitywom mówie NARA).

do Ciebie co jest Ci mnie żal - nie boje sie ginekologa. Pójde jak tylko będę miała taką możliwość. Zrobie wszystko żeby nic nie spieprzyć, tylko przykro mi że niektórzy zamiast dobrego słowa potrafią pisać tak jak Ty., Pozdrawiam.

Gość ok masz racje
Wybacz, ale czasem ostre slowa sa wypowiedziane w dobej intencji. A Tobie jak widac to bylo bardzo potrzebne, zimny kubel wody na otrzezwienie. Kazdy jest Ci tu przychylny, oprocz bodajze jednej wypowiedzi o zmianie partnera. Zycie to nie zabawa. Trzeba walczyc o swoje. I teraz o to zawalczysz. A do ginekologa najlepiej jakbys poszla ze swoim facetem. Bedziesz miala wpsarcie. To zupelnie normalne. I moze jemu tez cos doradzi fachowiec.

Na pewno tak zrobię, i podzielę się tym co lekarz mi powie, może pomogę komuś kto tkwi w podobnej sytuacji. Masz racje, kubeł zimnej wody zawsze działa, mam tylko nadzieje, że okaże się że jestem zbudowana tak jak trzeba, i że jest wyjście z tej sytuacji. Na pewno pójdę do lekarza z chłopakiem, bo już o tym rozmawialiśmy i to on sam powiedział, że mnie wesprze. Sam też powiedział, ze na razie nie bedziemy próbować, bo on naprawde nie chce mi sprawiać bólu i przeprasza za złości ale chciałby żeby sie udało i robi wszystko żeby być jak najdelikatniejszym. Tutaj naprawde jest problem z lekarzami, to nie jest jak w Polsce, służba zdrowia tu jest koszmarna. NIkt sie nikim nie przejmuje. A dentysta tutaj kosztuje co w Polsce dobry samochód. Pozdrawiam, ide do pracy bo szef już dzwoni! Dziękuje pa!

Spróbu innej pozycji. Takiej, ze chłopak będzie w pozycji półsiedzącej, a Ty \"na jeźdźca\", przodem do niego. Wtedy sama regulujesz \"intensywność bólu\" do takiej, która jest jeszcze do wytrzymania, a poza tym - jestes wtedy mocno otwarta. Nogi masz w pozycji klęczącej.

Gość jestem naprawde zażenowany
twoją postawą LaNotte, najpierw wchodzisz tu i BŁAGASZ o pomoc, a nastepnie kiedy ci tu ludzie udzielaja JEDYNEJ SENSOWNEJ rady czyli ze masz isc do ginekologa - zaczynasz sie klocic z licznymi na tym forum idiotami, a nawet obrazac ogolnie Polakow ! Naprawde to jest żenujace. Debile sa wszedzie, w Anglii rowniez jest ich pod dostatkiem, i to jeszcze jak. Pwoinnas isc do ginekologa, twoj problem najprawdopodobniej jest banalny, moze za gruba blona dziewicza.Ginekolog zalatwi to w 10 minut i bedziesz mogla sie cieszyc zyciem seksualnym. I nie mow mi ze nie da sie tego zaltwic, takiej wizyty - da sie, tylko trzeba troszke sie wysilic. I wiecej szacunku dla rodakow wiesz ? Bo jak chcesz obrazac Polakow - to moze sie okazac bron obosieczna i ktos moze ci tu zaraz zaczac wymyslac od Polek ktore zbieraja brudy po Anglikach....

Wizyta u ginekologa a być może seksuolog też będzie potrzebny. Przy takim trybie życia, w stresie i nerwach nie panujesz po prostu nad nerwami i zaciskasz się. Pochwica. Być może to to.

Gość pomarańczowy powyżej ma rację
Nie będę się wypowiadała na temat inteligencji Anglików, bo mogłabym kogoś obrazić (wystarczy nieco informacji o stanie ich wiedzy i jakości kształcenia, a także kontakt z nimi). Jest to bardzo smutne, że o Polakach krążą tak krzywdzące stereotypy, powtarzane często przez... (przepraszam, ale powiem to) najgłupsze i najbardziej ograniczone narody świata, takie jak np. Amerykanie. Jeszcze smutniej, jak to powiela Polka. To prawda, że Tobie też można by "przysrać", żeś ich sprzątaczką i tyle. Co do problemu, też myślę, że sprawa jest banalna. Pewnie zbyt gruba i zbyt ukrwiona błona dziewicza, której penis nie przerwie. Ginekolog natnie i będzie super. Ale innego wyjścia nie ma - trzeba się do niego jakoś jednak wybrać.

Przepraszam wszystkie Polki i wszystkich Polaków, którzy poczuli sie obrażeni moimi wczorajszymi wypowiedziami. Macie racje, powiedziałam bardzo krzywdzącą rzecz, bardzo sie zdenerwowałam na niektóre posty, ale to nie usprawiedliwia. Tak, jestem ich sprzątaczką, ale pracuje jako manager i mam pod sobą ludzi, ale pomagam im także. Mniejsza o to, bardzo przepraszam, Polacy są tu niestety nie raz wykorzystywani i takie stereotypy krążą, ponieważ zazwyczaj przyjeżdżają tu osoby bez wykształcenia i bez języka. Ja skończyłam studia dziennikarskie ale język muszę jeszcze szkolić żeby pracować w swoim zawodzie. Naprawdę bardzo przepraszam, wstyd mi teraz ale proszę - nie gniewajcie sie na mnie. Przepraszam. I Pozdrawiam. A co do nacinania dla ginekologa - to byłoby chyba najgorsze rozwiązanie bo marzyłam żeby zrobił to mój ukochany, tak jak to mają jak wszystkie kobiety, a nie jakoś nienormalnie, pewnie każdy by sie ze mnie śmiał :( No ale jesli nie bedzie innego wyjscia... Dziękuje za rady i bardzo przepraszam za moje zachowanie.

Gość Jarek Londyn
To dlatego ze on ma zbyt duzego ptaka!!!!Mieszkam w Anglii, dlugosc penisa - 10 cm we wzwodzie wiek - 24 lata kawaler dobre zarobki samochod Moze sie umowimy?