Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNAmatkaKASI

prosze o przetlumaczenie

Polecane posty

Gość SAMOTNAmatkaKASI

In order that decision can by made on your claim,pleas ask your employer to complete the details reguested below in relation to your gross weekly wages PRSI contribution class in the 12 months prior to the commencement of your Maternity Leave z gory dziekuje :)

W celu podjecia decyzji w Panskiej sprawie, pracodawca musi zglosic ponizsze dane odnosnie Panskich zarobkow i kontrybutow PRSI z ostatnich 12 miesiecy przed rozpoczeciem Urlopu Macierzynskiego

Gość SAMOTNAmatkaKASI
dziekuje 🌼

Gość SAMOTNAmatkaKASI
a mam jeszcze jedna prosbe jak napisac : ze od stycznia nie pracuje Poszlam na L4 poniewaz nie zmieniono mi stanowiska pracy Warunki pracy nie pozwalaly mi na kontynuowanie dalszej wspolpracy z firma ...gdyz miejsce pracy stanowilo zagrozenie dla mojej ciazy.Co potwierdzil moj lekarz .Czy w przypadku nie kontynuowania oplacanych skladek przez moaja firme jest mozliwosc oplacenia ich samodzielnie i czy bede w takim przypadku brane pod uwage. bede wam wdzieczna za przetlumaczenie :)

Gość SAMOTNAmatkaKASI
nikt mi nie pomoze :(

As from January this year I am on certified sick leave due to the fact that my working conditions may have been harmful to my pregnancy and my employer could not give me another, more suitable, position. In case my employer has interrupted the payment of PRSI contributions is there a way of paying for them by the individual (myself) and if such contributions would be taken into account?

Gość SAMOTNAmatkaKASI
dziekuje