Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjjhjhj

MOJA KOLEŻANKA MA CHYBA ANOREKSJE..ONA WAZY JUZ TYLKO 55 KILO...CO ROBIĆ..

Polecane posty

Gość hjjhjhj

byla sliczną i zgrabna dziewczyną .wazyla 63 kilo i teraz po wakacjacg spotkalam ją i wazy tylko 55 .wyglada jak anorektyczka.co robic .

Gość dsfff
pogadaj z nia, moze poprostu schudla, ma jakies problemy itd albo ma anoreksje jak mowisz, a ile ma wzrostu skoro 55kg to malo;>

Gość hjjhjhj
wzrost ma 173 cm wiec nie linczujcie mnie ze ma normalna wage.

Gość dsfff
nie ma najgorszej ale jak tak dalej bedzie chudła to moze byc gorzej:) pogadaj z nia

Gość 99go999999
w jakim wieku ta twoja kolezanka?

Gość hjjhjhj
ma 23 lata

uspokoic siei zajac soba,jak bedzie wazyla mniej niz 50 albo 45 to sie mozesz zaczac przejmowac, 55 przy 173 to bardzo normalna waga, szczuplej zgrabnej dziewczyny

55kg to wcale nie taki chudy patyczak?!!!! wiem bo sama mam 175 cm i przed zajsciem w ciaze mialam 54kg i bylo ok, ponizej 50 wygladalam jak kosciotrup :)

Gość hehe śmieszne
dziewczyno nie przejmuj się ! ty wogule wiesz co to znaczy wygklądac jak anorektyczka ? ja waże 54 - 55 i jestem okropnie gruba ! anortektyczki to szkielety ! same skóry i kości.....anorektyczki ważą 30 kg i mniej ! ANA NIE MA ANOREKSJI !

Gość hehe śmieszne
NIE " ANA " TYLKO ONA ......... ( NIE UMIEM PISAć NA KOMPUTERZE.........

Gość hghgg
buhahahhahaaa

Gość prowokacjaaaa
55 kilo to dobra waga dla takiego wzrostu, nawet nie jakas hiperszczupła ja mam 3 cm mniej i waze tyle samo, podobam sie sobie, ale jakas super filigranowa i chudziutka tez nie jestem. nie przesadzajmy, to normalna zdrowa waga, powyzej tu i owdzie pojawia sie juz tluszczyk :(

Gość znowu głupoty gadasz
to normalna waga do tego wzrostu, jeszcze anoreksji nie widziałaś.

Gość wszadzse
zazdrosci kolezance ze schudla i sie tu wyzala

Gość traktorzystka hela
Pierdolicie. Dla jednego 55 przy takim wzroscie jest ok, dla innego za mało. Ja mam 175 cm i miałam w pewnym momencie 55 kilo. wygladałam jak wysuszony kościotrup. Zresztą anoreksja nie zaczyna się w momencie osiągniecia takiej a takiej wagi - zaczyna sie jeszcze przy dużej wadze, zaczyna sie w głowie. Obsesyjne myslenie o jedzeniu, a raczej o niejedzeniu. Wychudzenie to juz tylko efekt. Dobrze, ze sie laska zaniepokoiła, bo jeszcze 10 kilo i może byc juz późno

Gość Shilpa
Ale o co chodzi? Nie każde odchudzanie oznacza anoreksję, nie popadajmy w paranoję. Ludzie czasami chudną i już. Anoreksja siedzi w głowie, a Ty nic nie wspominasz, żeby koleżanka prezentowała jakiekolwiek objawy, w stylu obsesyjność, doprowadzony do granic możliwości perfekcjonizm, czy ogólnie kiepski stan ducha (zadręczanie się wagą, wieczne niezadowolenie z siebie, itd.) Przestańcie do kurwy nędzy wszystko chrzcić mianem anoreksji! Anoreksja to poważna choroba duszy, a odchudzanie, to odchudzanie!

Gość traktorzystka hela
moze i tak byc, bo jesli nie ma żadnych objawów złego stanu psychicznego, to nie ma sie czym niepokoić ale nie można też anoreksji wykluczyc, bo autorka w ogóle niewiele powiedziała na ten temat

Gość mapka
może powinna iśc z tym do lekarza, moja kolerzanka też tak miała tyle że ONA SIę Z TEGO NIE WYLECZYłA:....(