Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski__

pytanko odnosnie szparki

Polecane posty

Gość ciekawski__

Poznalem jakis czas temu dziewczyne dosc niska i szczupla, ostatnio wlozylem jej do cipki palca i zaczolem robic jej dobrze, kiedy wlozylem drugiego jeknela jak by ja zabolalo, pomimo ze zrobilem to bardzo delikatnie, i teraz pytanie: kiedy wyciagnolem palce z jej cipki byly w krwi, okres miala 3 tygodnie wczesniej wiec to napewno i nie bylo powodem krwawienia, ona twierdzi ze jest dziewica.. czy to moze oznaczac ze mowi prawde?? mojej poprzedniej dziewczynie wlozylem raz 4 palce do cipki i nie bylo nawet sladu jajkiejkolwiek krwi a tu juz od drugiego palca dzieki za wypowiedzi kretyna dziekuje serdecznie za komentaze i lepiej niech poprostu nie wchodza na ten post

Gość gryzipiorek
moze to była dupa a ty miałes palce w gownie ??? ;)

Gość ciekawski__
w dupe wkladalem jej tez, ale jezyk > akurat miala wtedy rozwolnienie wiec mialem jej srake na podniebieniu. Wypowiadajcie sie jeszcze co do mojego pierwszego postu.

Gość gryzipiorek
mysle ze czerwona substancje pochodzenia odpochwowego znalazła sie na twoich palcach nieprzypadkowo otuz po włozeniu palcow w jej pizdeczke mogłes naruszyc jej błone dziewicza i tym powodem na twoich palcech znalazła sie krew dzieciaku ile ty masz lat

Gość ciekawski__
a czy to rozwolnienie moze byc dla mnie trujące???