Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowa madzia

przespalismy sie i on chyba nie chce mnie znac

Polecane posty

Gość wisniowa madzia

Siedze i płacze. Zakochałam sie... :( bez wzajemnosci. On o tym wie, powiedziałam mu. Juz dawno mu to powiedziałam, kiedys sie spotykalismy. Wiedział ze nadal cos do niego czuje, ze go kocham i ze jestem w stanie zrobic wszystko. Od miesiąca na nowo zaczął o mnie walczyc, starał sie, bylismy w kinie razem, na basenie, na piwie. myslałam ze cos z tego bedzie. I stało sie... przespałam sie z nim, byłam niezle pijana. Myslałam ze nadal bedziemy ze sobą sie spotykac. Ale on zamilkł. A mi cholernie smutno, nie potrafie myslec o niczym. Pomóżcie mi i doradzcie co zrobic. Ja go kocham :(

Gość nokta
Przykro mi, ale zapomnij o nim. Tak sie nie postępuje z facetem jak zrobiłas to Ty. Zrobiłaś dokładnie wszystko, żeby on miał Cie... gdzieś. Tacy oni są niestety.

Gość wisniowa madzia
czyli poprostu dac sobie spokój? :( Nie pisze, nie dzwoni do niego, nie chce sie narzucac, ale cierpie :(. Pewnie uwaza mnie za zwykła dziwkę która wskoczyła mu do łóżka. Ale to nie jest tak :(

obiecywał Ci coś? chyba nie.... poszłaś do lóżka, bo chciałaś jesli nie, to zgłoś na policje gwałt...

Gość wisniowa madzia
Nie, nie obiecywał mi nic. I to wcale nie chodzi o to. Bo tak, chciałam tego, zrobiłam to i nie mówie ze mnie wykorzystał. Poprostu go kocham i nie potrafie tego zrozumiec. Dlatego poprosiłam o jakies rady.

Gość dziewczyna pijana to
dupa sprzedana :P tak to jest jak się spi z niewłasciwym facetem, czego oczekiwałas po nim? , ze jak mu dupy dasz to Cie pokocha ? :O noł koments :O

Gość wisniowa madzia
Nie wiem czego oczekiwałam, moze chciałam byc blizej niego, moze chociaz przez chwile cciałam zeby był tak bardzo blisko jak tylko sie da. Byłam pijana, to pewnie tez jakos zawarzyło. Ale boli mnie ze wczesniej ze mną wychodził, spotykał sie, wykazywał zainteresowanie a teraz milczy. Chciałabym zeby było tak jak dawniej, zeby znowu sie z nim spotykac :(

chodziły ze mną babki do łóżka na 1 randce i nie uwazalem je za dziwki ani za jakies łatwe... moze gosc ma problemy ze wzwodem i teraz boi sie, że bedziesz sie chciala kolejny raz spotkać :P a on musi z tydzien odczekac na kolejna erekcje...:P ogolnie - olej palanta

Gość wisniowa madzia
może ktos jeszcze sie wypowie? :(( Jakies rady? Olac tzn? NIe pisac pierwszej to juz wiem ale jesli on napisze? jasli zaproponuje spotkanie? Pomóżcie mi :(

Gość Karambolka
Madziu, podaj konkrety: ile się już nie odzywa i po ile macie lat?

Gość ja cię kręcę
moze jesteś beznadziejna w łóżku więc stwierdził, że nie ma po co się z Tobą spotykać.

Gość wisniowa madzia
Ja mam 22 lata, on 25. Nie odzywa sie od 5 dni, kiedys pisał i dzwonił codziennie. Nie wiem czy jestem dobra czy nie ale chyba to nie chodzi o to. Przynajmniej tak mysle, napewno nie byłam "kłoda". Ale to chyba nieistotne, nie sądzicie? :( Smutno mi bo czuje sie jak dziwka, ale z drugiej strony on mi naprawde nic nie obiecywał. MOze miał ochote poprostu na zaliczenie mnie? Ale ja go kocham i kurcze nie wiem co robic. Czy dac sobie spokój czy walczyc?

Gość misia.ona.
tez to przechodziłam.. prawdopodobnie odezwie sie jak znow bedzie miał cisnienie, bedziesz dla niego kobietą do łozka.. ale lepiej nie łudz sie ze cos z tego bedzie.. tak bedzie lepiej dla ciebie

Gość ja cię kręcę
dla faceta jak najbardziej istotne jest jaka jesteś w łóżku. Niestety.

jesli sie odezwie, to sie mozesz spotkac... a moze kiepsko wypadłaś w tym łóżku? tzn byłaś nawalona jak messershmit i głupoty jakies robiłas

Poczekaj, nic na chybcika...moze wyciagasz zbyt pochopne wnioski (a moze nie). Na Twoim miejscu ja bym sie z nim skontaktowala i zapytala na czym w ogole stoisz i czy jest szansa na cos powazniejszego...Jak by niebyla odpowiedz, przynajmniej przestaniesz sie gnebic. Jesli powie, ze nic z tego to kopnij durnia w dupe...

Gość cebulka złocista
byc moze lezalas jak kłoda ,ja tam wiem jak zrobic by spotkac sie jeszcze 100 razy na sex :D

Gość do taaaa
napisz do niego czemu sie nie odzywa, moze jest mu glupio ze spaliscie ze soba jak bylas pijana. moze seks nie bardzo "wyszedl" i czegos sie wstydzi.na pewno rob cos, najgorsze jest nicnierobienie

Gość cebulka złocista
obciągam dzidę po same kooole a na koniec zapijam oczywiscie:classic_cool:

Gość Karambolka
5 dni, po wspólnej nocy... Trochę cholercia długo :o Wiesz co, gdyby on miał 16- 17 lat, to takie zachowanie można by jeszcze jakos próbować tłumaczyć. Ale u takiego starego konia?! Madzia, olej frajera i potraktuj to jako przykre ale pouczające doświadczenie, taką swoistą szczepionkę na palantów. Trzymaj się dziewczyno i nie rozklejaj, bo nie ma po kim. No i jak też Ci nie wstyd kochać takiego żałosnego dupkasa, co? :)

Witaj, szczerze - odpuść sobie ja ostatnio przeżyłam coś podobnego, tylko że u mnie padły obietnice, a i ja go nie kocham ale zauroczyłam się i to dość mocno. Nie żałuje spędzonych z nim chwil bo dał mi dużo szczęścia, ale mam żal że powiedział kilka słów które pozwoliły mi mieć nadzieję, wiedząc jaką mam sytuację. Co prawda odzywa się ale to już nie jest tak jak na początku. Wpierw było słodzenie, a teraz jest zwodzenie że cokolwiek będzie z naszej znajomości. Ja już sobie odpuściłam, przestaje mi zależeć - nie jest mnie wart po prostu. Chciałabym Ci napisać że będzie ok, że on się odezwie i będziecie razem bardzo szczęśliwi - niestety prawda jest bardzo brutalna - tak nie będzie, dostał to co chciał, a Ty weź się w garść i olej go - nie dzwoń, nie pisz. Będzie dobrze - otrząśniesz się z tego i poznasz kogoś miłego. Powodzenia 🌻

Gość do wisniowa madzia
zrob tak jak pisze "fuck me now" - napisz ze glupio wyszlo i spytaj sie co on czuje i czemu sie nie odzywa. napisz ze nie jestes zla na niego i chcesz kontaktu z nim

Gość Lajko
Aga M. -> święte słowa... niestety ja wlasnie przez to przechodze :(

Gość do wisniowa madzia
nie sluchaj Agi M.-jest rozgoryczona ze facet mial seks z nia za obiecanki. u ciebie tego nie bylo, on ci nic nie obiecywal. na pewno napisz do niego-zaluje sie tylko rzeczy ktorych sie nie zrobilo a moglo zrobic!!!!

Gość burak buraczany
Dymaj sie dalej w poszukiwaniu bliskosci ;-)

Gość przykro mi ale jesli w dodatku
wyznalas mu milosc, to niestety sprawa jest bez szans, chyba,ze kiedys cie przeleci, jak nie bedzie mial pod reka nikogo chetnego, niestety zapomnij o nim i trzymaj sie! To potrwa, poplaczesz, ale minie. Nie narzucaj sie, ocal choc honor. Niech on ma wyrzuty sumienia i wspomina cie jako babke z klasa o ile to jeszce mozliwe.

Gość wisniowa madzia
Lajko przechodzisz przez to? jak sobie radzisz? Dziekuje wam za rady. Jest mi zle. Bo ja go kocham, nie wiem co mam zrobic i nie wiem co zrobie. Z jednej strony zal mi tej znajomosci, ale z drugiej... nie chce zeby mnie traktował jak zwykła panienkę do łóżka. Poprostu nie chce :(

Lajko -> tak więc Tobie też życzę wszystkiego dobrego 🌻 i bardzo ale to bardzo gorąco zachęcam do lektury \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\". Szanuję mężczyzn i lubię ich bo dlaczego by nie. Ale dla nich nie można być \"miłą dziewczyną\" bo wykorzystają to do cna i to bez skrupułów. Trzymajcie się dziewczyny i głowy do góry będzie dobrze, trzeba tylko w to uwierzyć 🌻😍

Gość Lajko
wiśniowa madzia -> dokladnie wiem co czujesz bo sama siedze w tym niestety :( a zaczelo sie tak pieknie, spacerki, kino, pub, az wkoncu trafilismy do łóżka. teraz sądze ze to bylo za wczesnie. Tez mi nic nie obiecywal, poprostu bylo mi z nim dobrze... A teraz czuje sie jak panienka do łóżka. Sytuacja ma sie tak ze widzimy sie raz w tygoniu, a poza tym nie rozmawiamy, on nie odpisuje na moje smsy. Wczesniej bylo inaczej, interesowal sie innymi sprawami zwiazanymi ze mna a nie tylko tym kiedy znowu spotkamy sie u niego... I szczerze .. zle sie z tym czuje. Nie chce takiego układu.

do wiśniowa madzia - >już nie jestem rozgoryczona, po prostu ktoś w końcu otworzył mi oczy, to samo chcę zrobić z autorką Ze szczerego serca chciałabym aby u niej było inaczej, ale niestety nic co tu napisała nie pozwala mi tak myśleć. Pozdrawiam