Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowa madzia

przespalismy sie i on chyba nie chce mnie znac

Polecane posty

Gość Lajko
i wlasnie mam zamiar z tym cos zrobic, bo nie chce tkwic w takim niewiadomoczym. ale z drugiej strony zalezy mi na nim, chyba sie zakochalam spotykam sie z nim dzisiaj i napewno nie bedzie tak jak on sobie mysli. mam zamiar pogadac jak on widzi to co jest miedzy nami

Gość burak buraczany
zaliczona odnotowana teraz trzeba poklusowac gdzieindziej

troche chamscy ci wasi panowie.... mnie sie tam nie zdarzyło takie zachowanie... tzn bajerowanie laski tylko po to, żeby ją przeleciec i przestać sie odzywać jest poniżej mojego poziomu...

Gość współczuję dziewczyny bo ja
przeżyłam coś przeciwnego, po miesiącu znajomości poszłam do łóżka z facetem, dałam się ponieść chwili i później strasznie tego żałowałam :( Ale okazało się, że nie byłam dla niego laską na raz, nadal się spotkamy i jest nawet lepiej niż wcześniej. Cały czas o mnie zabiega, spotykamy się często. A po tym wieczorze, podtrzymywał mnie na duchu i pomagał w pozbyciu się wyrzutów sumienia, teraz nie żałuję ale nie twierdzę też, że dobrze zrobiłam mogłam się opanować i poczekać

Gość aaa..
a ja mu się wcale nie dziwię.. facet to typ zdobywcy.. jeżeli wszystko podałaś mu na tacy.. to po co ma się starać :O??

Gość wisniowa madzia
Lajko czyli chyba podobna sytuacja do mojej z tym że "mój" nie chce chyba nawet juz seksu ze mną. Przespał sie, zaliczył i koniec. Ale przeciez tak dobrze nam sie ze soba rozmawiało, potrafiliśmy sie smiac godzinami. A teraz? Szkoda mi strasznie tej znajomości, tych wspólnych wieczorów, tych smsów, telefonów. Teraz gdy o tym mysle to jestem zła, mimo ze przeciez niczego nie obiecywał... Ale jednak... Seks zbliza ludzi, ja przynajmniej zakochałam sie chyba jeszcze bardziej. Lajko skąd jestes? Wiecie co? To wszystko jest za trudne dla mnie. Jesli sie nie odezwę do niego to boje sie ze pomysli ze mi to tak łatwo przeszło. Ja chce zeby on wiedział ze mi zle, ze sie rozczarowałam. Ale nie chce sie narzucac... I własnie nie wiem co robic :/

Gość wisniowa madzia
kochani jestescie tam? :((

Gość nie odzywaj sie bo
sie pograzasz! To on powinien! Miej honor! Kobieto! Otwórz oczy! Absolutnie teraz nie twoj ruch!

Gość wisniowa madzia
no chyba tak bedzie lepiej... :( ale dlaczego to takie trudne :/ oj, co za zycie debilne :(

cytat \"...\'mój\' nie chce chyba nawet juz seksu ze mną. Przespał sie, zaliczył i koniec.\" :] dobreee.. ale to tak nie działa. jeśli seks był dobry będzie chciał jeszcze.

Gość wisniowa madzia
Nie zalezy mi na samym seksie z nim. Ale nie musze tez z nim byc. Poprostu chce nadal utrzymywac z nim kontakt, chce sie spotykac z nim i go widywac. Nie wiem czy seks był dobry, cięzko powiedziec. Ale moim zdaniem seks był dobry, nie byłam "kłodą", o nie - na pewno. Nawet sam przestawał co chwile i mówił ze tak go rozpalam ze nie wytrzyma kilku minut wiec zebysmy zwolnili.

Gość ludzie no ludzie
pisze dziewczyna, ze ją facet olał, a to znaczy, ze ją wykorzystał, wy rozstrząsacie, jaki był seks! Macie chyba źle w tych głowach!

Gość wisniowa madzia
ale mnie korci zeby do niego napisac :(. A on milczy... :(((

nie no. ja tylko skomentowałem cytat: \" \'mój\' nie chce chyba nawet już seksu ze mną. Przespał sie, zaliczył i koniec.\" - że to tak nie działa, że facet jest zainteresowany tylko do pierwszego seksu. Sytuacja jest skomplikowana. Trudno coś doradzić, naprawdę.

do pana o jakże \"oryginalnym\" nicku f... me now, mam pytanie, czy nie razi Cię występowanie pod takim szyldem? ja rozumiem, ze to w obcym języku, ale wypowiadasz się (nota bene zupełnie rozsądnie) pod najbardziej wulgarnym słowem w języku, który znają setki milionów ludzi, pytam, bo zastanwia mnie konstrukcja psychiczna osoby, która wybrała sobie taki banner.... a może ja jakaś niedzisiejsza jestem :-O

Gość ludzie no ludzie
odezwij się do niego. napisz, czym dla ciebie była tamta chwila. i zostaw. znając życie nie odpisze. ale przynajmniej będzie wiedział, ze tamto coś dla ciebie znaczyło. a jak sie nie odzywasz, to tez może sobie różne rzeczy myśleć - to znaczy istnieje taki cień szansy. I dziewczymy, na litość boską, nie chodzcie tak łatwo do łóżka!

Gość daj sobie spokój
też tak mam. i to nie po raz pierwszy. jakiś rok temu przespałam się z kumplem, a w zasadzie przyjacielem, który zawsze chciał być kimś więcej. Znaliśmy się z 10 lat. I co? po wspólnie spędzonej nocy do dnia dzisiejszego się nie odezwał. A ja myślałam że sex nas zbliży, to będzie to coś czego brakowało (na pewno podkochiwałam się w nim, a i on we mnie też) Minął rok. Nawet z hakiem. Cały czas byłam sama. Aż poznałam kogoś. Było fajnie. Choć czasem się zastanawiałam czy nie chodzi mu tylko o sex. Ale kiedyś dałam się ponieść chwili. I co? Spotkałam się z nim jeszcze 2 razy, a teraz....czekam na jego telefon. Byliśmy umówieni, ale się nie pojawił. Jestem zbyt dumna żeby do niego zadzwonić i spytać co się stało. To koniec. Chyba jestem głupia, że w tym wieku (28lat) dałam się znowu nabrać... Jedyna rada zapomnij. Ja też próbuję.... Wiem że jest ciężko. A ja po prostu potrzebuję kogoś bliskiego - do pogadania, przytulenia.. Tylko tyle. Albo aż tyle Pozdrawiam

Gość współczuję dziewczyny bo ja
Nie wiem na kogo wy trafiacie, że tacy idioci :O im musiało zależeć tylko na seksie, jeśli zależałoby im na was postąpiliby jak mój. A seks dla nich nie byłby chwilą przyjemności tylko wyrazem bliskości

Gość daj sobie spokój
ja trafiałam i na tych dobrych, którym zależało na mnie. Ale zawsze pociągali mnie ci którzy byli jacyś nieosiągalni...źli, nie szanujący nie to zboczone. i przez to chyba nigdy nie będę szczęśliwa

Gość ************
a mi sie wydaje,ze moze jest mu glupio po tej nocy, ze tak wyszlo i nie wie jak sie zachowac - to optymistyczna wersja ;) i powinnas napisac cos neutralnego i zobaczysz czy sie odezwie, jak nie to daj sobie spokoj ale wydaje mi sie tez,ze to moze byc ten typ,ktory nie chce byc z toba w zwiazku a tylko taki "zwiazek" oparty na seksie,a ze jestes w nim zakochana , to pojdziesz na to, bo bedziecie sie niby spotykac,miec razem kontakt-wlasnie to co ty chcesz,ale wiadomo jak to sie bedzie konczylo... P.S. Pisze z wlasnego dowiadczenia :O

Gość elle24
Skoro nic ci nie obiecywał i nie mówił,że kocha, to w sumie nie mozna powiedzieć,że zachowal się nie fair.Zdrowy,wolny facet raczej dziewczynie nie odmówi.Nie wiem co mówił jak się żegnaliście,ale ty wiesz...więc powinnaś wiedzieć czy jak się odezwiesz to będziesz się narzucać czy nie.

daj sobie z nim spokój, gdyby chciał się odezwać to by to 100 razy zrobił. Nie dołuj się tym że się z nim przespałaś, lepiej że teraz się okazało że to dupek niż za np za rok, nie sądzisz? Gdyby mu zależało na tobie to nawet gdybyś się z nim przespała na 1 randce byłby z tobą. szkoda twoich łez, tego kwiatu jest pół światu

obalmy pewien mit... to, że bedziecie faceta trzymaly odmawiajac sexu przez pol roku, nie oznacza, ze zostaną tylko Ci, ktorym \"naprawde zalezy\"... po pierwsze, to niby na czym ma im zalezec, skoro tak nprawde nie wiedza jeszcze z kim maja do czynienia? normalny facet, poza jakimsi extremalnymi przypadkami wielkiej milosci, odpusci po miesiącu, gora po dwoch... za to prawdziwy skurviel zaliczjacy panienki na jeden raz - ten nie odpusci drogie panie... jego taka odmawiajaca mu sexu laska tylko nakręca... oczywiscie nie jest to dla niego problem, bo takich lasek, z ktorymi kręci, to ona ma co najmniej kilka.... dlatego na te roczne \"starania\" moze sobie bez problemu pozowolic... a drugi typ, ktory na pewno bedzie czekal, to jakies ciapy, ktore sie przykleja do kobiety i za chiny ludowe nie odejda, chocby nie wiem co...

Gość Do komiczne
dzieki za ta ostatnia wypowiedz. Otworzyla mi oczy. Jestem naiwna, slepa i za bardzo tego szukam. :O

Gość byczydzien
zdobył Cię i nic więcej od Ciebie niechce, jak sie wyrywasz jak głupia gąska z uczuciami to teraz masz. Sama go odpychasz i mierzisz

Gość izzzzzzzz
Hej:) jedyną rzeczą której nie mozesz zrobić teraz to kontaktować sie z nim pierwsza.Ten facet to szczeniak ,zachował sie podle wiedząc ze go kochasz wykorzystał sie.Ja na Twoim miejscu jak nie zadzwoni,powiedzaiłabym jakiemus plotkarzowi aby do niego dotarło,ze myslałas ze kochasz,ale teraz wiesz że nie,no i ze ie rozczarował w łóxku.Wtedy gwarantuję ze chłopak ponownie zacznie Cie uwodzic,ale Ty wtedy go ignoruj,albo zabaw sie jego uczuciami.

Gość ja pierdykam kobieto
on chcial tylko twojego dupska, po to byly te smsy i spotkania, teraz jak juz zaliczyl to ma cie w dupie

Gość Lajko
wiśniowa madzia -> jestem z dolnego sląska. a ty? mnie tez korciło zeby napisac, napisalam i 2 dni czekalam na odpowiedź... czasem mam wrazenie ze jakbym do niego sie nie odezwala wogole to przypomnial by sobie o mnie za pol roku. komiczne -> a ty to czasem nawet powiesz cos mądrego ;)

Gość claudia**
ja się przespałam z gościem tylko że zasada była jasna czysty seks i więcej nic. Ale teraz też mi trochę głupio, bo on mnie zna. Jak idę z chłopakiem dziwnie się patrzy.