Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maoe

Jak sie robi dziewczynie palcowke to skad wiadomo kiedy ma orgazm?

Polecane posty

Gość maoe
ja bynajmniej gdy wkladam sobie do odbytu rozne rzeczy np tak jak teraz 2 dlugopisy i olwoek to orgazm osiagam wtedy gdy popuszcza mi styki ;)

Gość zboczkulepiej
zawsze wiadomo bo Ci sie inaczej prezy i poci sie zawsze wiem i ona wie ze ja wiem 4 palce w srodku a piaty na łechtaczce sprobujcie

Gość takie tam bzdety
hellishbloodystorm, ja jak mam orgazmy to mi się nic nie czerwieni.... to jakieś mity z tymi wypiekami, wypieki mam jak jestem podniecona a nie zawsze jak jestem podniecona mam orgazm i odwrotnie bo mogę miec wypieki gdy jestem z facetem i niewiele się dzieje i miec orgazm bez wypieków gdy jestem sama....kumasz ?!

Gość takie tam bzdety
pomijając już to, że w czasie orgazmu z uszu leci mi różowy dym, zaczyna się chwiać przedni ząb i konwulsyjnie drży nawiększy paluch u lewej nogi innych charaktersytycznych objawów u siebie nie zauważyłam :classic_cool:

Gość takie tam bzdety
helli wiem o czym mówisz, nie zaobserwowałam żadnych czerownych plam na dekoldzie, szyi, nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam, takie coś ma tylko ułamek procent kobiet kumpleka z liceum dostawała takiej wysypki na dkoldzie zawsze gdy szła do odpowiedzi ale zakłądam, ze to było na tle nerwowym a nie orgazm ;-)

Gość mnie bardzo kreci
A tam.Moja podczas orgazmu wierzga nogami.Wtedy wiem,ze jej dobrze....

Gość zboczona starucha
Całkowicie zgadzam się z "takie tam bzdety", no oczywiście poza tym wpisem o różowym dymie ;) Całkiem niedawno, właśnie tu na tym forum przeczytałam o tym rzekomym zaczerwienieniu i nawet sobie nagle przypomniałam i to sprawdziłam (akurat miałam lustro na wprost). Nic takiego nie zaobserwowałam. U mnie to raczej objawia się niekontrolowanymi skurczami pochwy i drgawkami. Wypieki na twarzy to rozumiem, ale niby czemu szyja i dekolt miały by się zaczerwienić?