Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżesika

Pomocy! Jak namówic chłopaka, żeby używał

Polecane posty

Gość Dżesika

podkładu do twarzy? On ma naprawdę fatalną cerę, ale nie chce stosować podkładu ani korektora- mówi, że to niemęskie. Bardzo przeszkadza mi to w takcie współzycia i jak gdzieś wychodzimy razem. On chyba mnie nie kocha jeżeli takiej drobnej rzeczy nie chce dla mnie zrobić

Gość prowokacja jak nic..

Gość ale jajaaaaaa
Niech Cię bierze od tyłu, to nie musisz się na niego patrzyć

Gość Dżesika
dodam ze co wieczor smaruje mu facjate kocimi odchodami ukradkiem wynoszonymi od sasiadki ale to nic nie daje :O

Gość kaczka po pekińsku
a ja miałam kiedyś chłopaka, który uzywał podkładu, ale nie potrafił go za bardzo dobrać i rozprowadzić więc chodził lekko pomarańczowy. Z czasem przestał, bo się ludzie z niego nabijali Najważniejsze to dobrać właściwy kolor :)

Gość jebetta
najpierw będziesz go namawiać do nakładania podkładu a potem zanim się obejrzysz będzie nosił różową koszulę i chodził pod rękę ze swoim najlepszym przyjacielem :-O

Gość takie tam bzdety
ale jaja.....a na serio mój facet maskuje wypryski i ślady po goleniu korektorem....ale mnie o nie dziwi bo on tak zawsze miał....teraz używa kremu Nivea Beutiful Skin, to taki niby fluid niby krem, w zasadzie kupiłam go dla siebie bo lekko maskuje krostki i matuje twarz... i wcale się na niego nie gniewam, sprezentuj mu ten krem może mu przypasi, po rozsmarowaniu nie zasycha na maskę jak fluid, nawilża skórę i nie jest widoczny

Gość takie tam bzdety
Beautiful miało byc....