Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_debila

jak mu to powiedziec???

Polecane posty

Gość olenka mala
rany straszne jak mozesz do czegos takiego dpuszczac sorry, ale moi przedmowcy maja racje tobie seks tez ma sprawiac przyjemnosc, i on musi wiedziec co ci przeszkadza, gdzie mieszkasz za granica?

Gość yo kotku
"jak sprawdzic czy koles naprawde do mnie cos czuje czy tylko ten seks" - hehe, tego sie nie da sprawdzić. Albo Cie zostawi i wtedy chodziło tylko o seks, albo się z Toba ożeni i wtedy chodziło o coś więcej. Największy problem, ze koles sam prawdopodobnie tego jeszcze nie wie. Nawet jeśli "coś czuje" to i tak dopiero układa mu się w głowie czy to ty jestes tą dziewczyna na całe życie czy nie. Dużo od Ciebie zależy w tym momencie. Ale po pierwsze - każ mu się myć! Zacznie Cię bardziej szanować jak zobaczy że masz wymagania, a nie zgadzasz się na wszystko.

ejjj no ale od dziwek jej wyzywac nie musicie fakt ze daje sie bez zachowania podstawowych zasad chigieny nie stawia nas w pozycji uprzywilejowanej zeby an nią drzeć ryja fakt-ze to ochyda o czym pisze-i musi miec tego świadomosc.. ale to koles jest debilem..biedaczka pewnie tak bardzo go kocha ze boi sie głośniej pisknąć Ty dziewczyno idz po rozum do głowy a kolesia naprawde wspólczuje!!

Gość taka jestem......
Jestescie ze soba bardzo krotko i trudno wyczuc co on czuje. Mozliwe ze jest po prostu zaurocony i szybko mu to przejdzie. ZWLASZCZA ZE TAK SZYBKO DOSTAL cie cala. To, ze juz z nim mieszkasz i zdecydowalas sie na sex po kilku tygodniach nie jest chyba dobre. Wy sie po prostu nie znacie. Wiem co mowie, przezylam cos podobnego. bylam z facetem, krotko, ale intensywnie. Nigdy nie mowil co czuje, ale widzialam ze mu na mnie zalezy. Przyjezdzal, chcial spedzac ze mna czas, bylo cudownie. A pozniej nagle wszystko minelo. Przeszlo mu. Odszedl, a ja zostalam sama. Zaangarzowalam sie, zalezalo mi na nim. Zranil mnie, bo po prostu stwierdzil, ze to nie to. I ja go nawet rozumiem, bo po kilku miesiacach znajomosci dopiero zaczelismy sie poznawac. A my bylismy razem w zasadzie zaraz po tym jak sie poznalismy i teraz wiem ze to nie bylo dobre, bo ludzie najpierw powinni sie poznac, a dopiero pozniej decydowac sie na sex i mieszkanie razem. Przemysl to i nie daj sie zranic.

Gość dziewczyna_debila
czesc.dziekuje za posty i rady.ktos na forum zalozyl watek pod moim nickiem.KTOS SIE PODE MNIE PODSZYWA!!!!!!!! nie zwracajcie na niego uwagi bo to musi byc jakis idiota zeby sie podszywac pod innych. a wiec tak,od dziwek i szmat mnie tez nie musicie wyzywac. olenka,mieszkamy w londynie. przeprowadzilam sie do jego mieszkania,poniewaz jest to koncowka mojego pobytu tutaj i juz zrezygnowalam z wynajmowanego przeze mnie pokoju,a wiec on zaproponowal zebym przeniosla sie do niego.czasami on nawet mi mowi,ze moge spac w pokoju sama,ze nie musze z nim. on przychodzi z pracy dosc pozno,czasami po polnocy,a czasami nawet o 2 w nocy jak ja juz spie.wtedy zero seksu oczywiscie. incydent z brzydkimi slowami albo palcami w odbycie sie juz nie powtorzyl na szczescie. dzis moj szedl do pracy na 16,wiec zanim wyszedl to sie wykapal.przyszedl do pokoju pachnacy i czysty.przytulilam sie do niego i powiedzialam mu,ze chcialabym aby tak pachnial rowniez w nocy bo to uwielbiam... zobaczymy czy zrozumie... nie musicie mnie jednak obrazac.moze i racja ze nie za bardzo sie szanowalam,moglam czekac do slubu. he he... ale on tak sie o mnie troszczy...jutro ma wolne i juz dzis mi sie pytal gdzie bym chciala isc...on wcale nie chce nigdzie chodzic ze swoimi kolegami lub odwiedzac kumpli,woli moje towarzystwo.jak spie jak on wraca z pracy to czuje jak mnie caluje w czolo lub w policzek. jest mily i poza tym seksem nic takiego sie nie dzieje. a ze tak szybko sie przeprowadzilam do niego...no coz...juz to wyjasnilam. ah,jeszcze cos,podczas seksu ( w pozycji misjonarskiej) on mnie pluje.to znaczy bardzo sie slini i czuje ta sline na mojej twarzy.wczoraj rano ostatnio tak zrobil to odwrocilam az buzie na bok.chyba zrozumial bo przestal ale czy to normalne zeby facet sie tak slinil??????

Gość olenka mala
hej dziewczyno debila rany zmien nicka jak dlugo zamierzasz tu jeszcze zostac? a co z nim? moj byly tez produkowal tyle sliny, nienawidzilam sie z nim calowac, fuj to bylo obrzydliwe, po sekundzie juz mial usta pelne sliny, nie dosc tego mial sklonnosci SM ja sie wrecz balam tego, wiazal mi nogi rece i robil ze mna co chcial, nie bede opowiadac co, tylko tyle, ze czesto mialam siniaki na ciele, poza tym byl cudowny w lozku, smieszne, ale wlasnie z nim mialam najwieksze odloty i teraz sa momenty, ze tesknie za tym, nie za nim tylko za seksem z nim, bo w rzeczywistosci, to byl okropny dran dzis twoja wypowiedz wyglada przejrzyscie, moze bedzie lepiej

Gość olenka mala
czyli, ze wracasz do Polski a on zostanie

Gość dziewczyna_debila
no to zmienie nick.tylko na jaki...? no,niedlugo chce wrocic do PL albo wyniesc sie juz z Londynu bo az sie brzydze tym miastem.a moj...no coz...jak kocha to bedzie nalegal abym zostala i tak dalej.choc on juz mi mowi,ze mam wracac do PL jak tak tesknie ale zebym za kilka dni wrocila.nie wiem juz sama co myslec.on jest bardzo za mna i to widac ale uczuc nie da sie z oczu wyczytac. cholera,musi ten idiota co tu pisze ze jestem pedalem sie pode mnie podszywac?musi to byc chora osoba,jesli naprawde nie ma co robic tylko wymyslac bzdury i tworzyc nowe topiki na forum pod moim nickiem.

Gość buahhaahhahaha
:O