Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet Pracz

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Piorąca czasami
Gwałt chyba nie wymaga instrukcji :O A instrukcja Twojej pralki ? Niech zgadnę. W pudełku z karmą dla kota ?

Gość Facet Pracz
No nie mogę wyjąć :O

Gość Piorąca czasami
Boshe. Pralka też ma swoje on i off . To się nazywa kontakt. W razie czego pędź po sąsiada, bo już się o Ciebie boję

Gość
:D ale czy napewno skonczyla prac???

Gość Piorąca czasami
:D

Gość Piorąca czasami
Trzymajcie się ludzie. Idę prać buty. 🖐️

Gość
tylko nie nastawiaj na 60 stopni ;)

Gość Piorąca czasami
😍 :)

No ludzie ! Udało się ! Wszystko jest ok. NIe przerywaj ! - to była najlepsza rada ;) Dzięki Piorąca, dawaj te buty, mam już wprawę. Ja wypiorę już wszystko, nawet buty ;)

No i poszła :( Hm...muszę pokombinować. Jakbym wcześniej wziął Jej buty...włożył do pralki...nie mógł wyjąć...to nigdzie by nie poszła ! ;) Upralibyśmy coś razem :D

Gość Piorąca czasami
Wiesz co Facet , ja teraz jestem w stanie absolutnego uczuciowego szczęścia :) A to się objawia tym, że ludzie są piękni, kałuże mają taki śliczny bury kolor, obśliniony i łysawy pies sąsiadów jest cudownie przyjacielski (jak ja go mogłam kiedyś nie lubić ? ) :) No i pewnie dałbym Ci nawet moje buty, ale już za późno. Stało się. Są w pralce.

Gość Piorąca czasami
...dałabym ... tak jest lepiej :)

Gość Piorąca czasami
Uprała, uprała, ale z mniejszym niż Ty sukcesem. Po... zrobiło się, tak jakby podeszwy było więcej niż tego na górze. Ciężko się w tym chodzi ... lepiej buja ;)

Gość Piorąca czasami
A oprócz umiejętności prania, masz jeszcze jakieś ukryte (albo i nie ukryte;) ) talenta ? Może budujesz, murujesz .... albo w ostateczności chociaż gotujesz ? Inne, takie jak haft, robótki na drutach odpadają ... niepraktyczne.

Umiem też robić ciepło. Uwierz mi, to przydatna zimą umiejetność. Szczególnie zimą ;) Zaraz sobie zrobię troche ciepła :)

Oczywiście mam też całe mnóstwo ukrytych talentów. :) Udało Ci się odkryć już dwa, murowanie - budowanie oraz gotowanie. Robótki na drutach...swetry, szaliki, skarpetki wełniane...Nie umiem :(

Gość Piorąca czasami
Jeżeli robisz ciepło, to szaliki , swetry itd. można sobie odpuścić. Rozumiem, że to ciepło to z Ciebie się wydziela. Przez ciekawość zapytam, to produkt uboczny czy główny ?

Gość Piorąca czasami
Jeśli spanie pojawiło się jako zaleta nr 2 (po praniu) , to rozumiem, że śpisz w sposób wyjątkowy, niebanalny i pełen uroku. ;)

Dobrze rozumiesz, Piorąca. Wydzielam, jeśli to można tak nazwać, bardzo dużo ciepła, dlatego też rzadko zakładam szaliki, czapki itp. Powiedzmy, że jest to moja bardzo istotna cecha, ciepło ;) Z całą też pewnością mogę powiedzieć, że śpię w sposób wyjątkowy, niebanalny i pełen uroku. Tak właśnie ;) :D Przyznam jednak, że śpiącego sam jeszcze się nie widziałem, ale na pewno dobrze mnie opisałaś. Moje spanie ;)

Gość Piorąca czasami
Hm, to jak już poznaliśmy się, a właściwie ja Ciebie, od tej strony bardzo intymnej jaką jest spanie, to może przedstawię się :) Irma, miło mi :)

Witam Cię ciepło i serdecznie, bardzo się cieszę, że tu zajrzałaś i mam nadzieję, że zadomowisz się. Poczęstuję Cię czymś ? może herbatą ? :)

To przysuwam stolik, dwa (na razie) krzesełka. Świecy niestety nie mam :( Herbata, bardzo chętnie tak na miły początek :)

Już podaję, pewnie bez cukru ? :) Opis spania uzupełnić powinienem, ale może później...jestem w tym nieprzewidywalny, co rozumieć należy też jako nie nudny...:)