Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurtka zimowej ciążówki

ZIMOWE CIĄŻÓWKI - JAK SOBIE RADZICIE Z ZAKUPEM KURTKI ZIMOWEJ

Polecane posty

BO JA WIDZE ZE W SKLEPACH CIĄŻOWYCH JAKIES BRAKI A KUPOWANIE ROZM. L JAK MIALAM S PRZED CIĄŻĄ SKOŃCZY SIĘ TYM ŻE KOŁNIEŻYK BEDZIE ZA SZEROKI, REKAWY ZA DUZE KAK SOBIE Z TYM RADZICIE POMÓŻCIE...

Gość bziczek
szukaj kurteczki za pupę albo półpłaszczyka na kształt trapezu - nie prostej. Wtedy wiekszy brzusio też sie zmieści.

z domu wyjde po porodzie:) a poważnie to chyba nie kupie kurtałki na zime bo tylko 2 miesiące no może 3 bym w niej chodziła a potem co? pod tą z zeszłego roku gruby swetr założe i jakos to będzie....no i licze na to że zima będzie w tym roku dla nas łagodna:)

CZY ZNACIE MOZE JAKIES STRONY Z KURTKAMI CIAZOWYMI?

ja rodze w styczniu. mam zamiar kupic taki palszczyk z dwoma guzikami doslownie pod biustem i rozkloszowany na dole, taki lata 50-te.jak kupie rozmiar wiekszy to nawet jeszcze potem bede mogla normalnie nosic bez ciazy i bedzie fajnie.te klpoly na dole tylko bardziej sie rozkloszuja na brzuszku jak bedzie wileeeeelki!

www.brzusiomamy.pl www.brzuszek.pl www.agnes.pl www.mamadama.pl www.ma-ma.pl nie gwarantuje że coś znajdzesz ale sprawdzic nie zaszkodzi:)