Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczuchowata

CHIEC ZNACZY MOC?? CZY UDALO WAM SIE SPELNIC MARZENIA??JAKIE??

Polecane posty

Gość .tiku tiku
wyjechalam z rodzinnej wioski znalazlam dobra prace i wpanialego chlopaka (tyle ze to on mnie znalazl):)

Ja jestem za granica i ten wyjazd traktowalam jako spelnienie marzen Niestety nie jest tak rozowo Marze by wreszcie sie zdecydowac czy zostac tu czy w Polsce , zdecydowac sie co bede robic w zyciu Ciagle dylematy mnie zabijaja

Gość .tiku tiku
ja tez jestem zagranica i zdecydowalam zostac tu na stale ......i powoli spelniam moje marzenia :)

Gość .tiku tiku
mozna ........chodz przyznam ze niejest latwo........jestem juz prawie 2 lata w hiszpani , przyjechalam praktycznie bez grosza ..........i bez znajomosci jezyka i bez przyjaciol .i oto jestem .........

Gość chcieć to móc
chciałam bardzo i udało sie spełnic moje marzenie i teraz jest zajebiście...oprócz chcenia potrzebne jest tez czasem szczęście:)

Gość katarzyna ze slubic
spelnialy sie wszystkie moje marzenia do tej pory i wszystko jest na dobrej drodze zeby spelnily sie do konca.ja sie przede wszystkim modlilam i codziennie sobie wlasnie...marzylam.moze smiesznie brzmi,ale tak wlasnie bylo:)oczywiscie nadal sie modle:)

Gość lelum_polelum
a jak ktos nie ma szcześcia.. zbyt wiele co wtedy z marzeniami...???

Moje marzenia zaczynają się spełniać jedno po drugim . Tak od grudnia 2006 wszystko idzie tak jakbym chciała...i zapowiada się jeszcze wiele pięknych chwil... A co robiłam? Wierzyłam w siebie i swoje marzenia prez cały czas bardzo silnie , nigdy nie zwątpiłam i teraz się dzieje ....;-)