Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bre

Dostałam staż....ale czy sobie poradza??

Polecane posty

hi, jestes po studiach? Moja siostra dostawala jako farmaceutka na stazu rocznym 900zl na reke. Po roku bylo to juz ponad 2000zl. Pozdrawiam

Gość bre
nie,skończyłam 2 letnie studium farmaceutyczne...

badania na stażu???? zanim pójdziesz na staż musisz tylko zanieść do urzędu pracy zaświadczenie od lekarza pierwszego kontaktu że jesteś zdrowa (lekarz Cię osłucha, obejrzy gardło,zmierzy ciśnienie, wypyta o ew.choroby) i tyle...płaci się za to 10 zł w przychodni i tyle a na badania normalne (krew,mocz itp) wysyła pracodawca normalnych pracowników i rzeczywiście na jego koszt i w godzinach pracy

Gość bre
a mi moja przyszła kierowniczka powiedziała ze muszę miec ksiązeczke zdrowia. dzis byłam w przychodni i sie wszystkiego wywiedziałam co i jak. i taka przyjemnosc kosztuje 80zł :O

Gość akka22
bre------ ale ci zazdroszcze... zawsze mażyło mi sie pracować w aptece.. Nie martw sie..na początku na pewni nie zrzucą na ciebie całej obpowiedzialności i bedą ci pomagać ;-) trzymam kciuki

Gość bre
zależy tez moze to od tego na jakim stanowisku sie pracuje... wiadomo z biurze nie trzeba miec szczegółowych badan typu krew mocz kał... ale juz w aptece musi panowac czystość i higiena i pracownicy muszą byc zdrowi... to chyba własnie od tego głównie zależy

Gość bre
dzieki akka22 ale co za problem?? mozesz spełnic swoje marzenia :) nie wiem ile masz lat ale np. u mnie w grupie były 35 letnie kobiety,zony i matki i sobie radziły bez problemu :) mozesz isc do studium :) ja polecam!bardzo miło wspominam te 2 lata :)

Gość bre
boje sie tego ze dam plame albo zrobie cos idiotycznego albo cos jeszcze gorszego...i ze kierowniczka pomysli sobie ze zatrudniła kretynkę :( ehhh chyba mam niską samoocenę :O

Ok już wiem- za badania płaci pracodawca. Nie chodzi mi o książeczkę zdrowia. Po prostu zaczynając pracę musisz mieć zrobione badania pracownicze- to pewnie własnie coś w stylu wzrok, cięsnienie, jakieś przeciwwskazania. Mi pani z tej firmy wypisaa taki wniosek, z nim idę do lekarza medycyny pracy. On wystawia zaświadczenie o zdolności do pracy. Koszt pokrywa jak już pisalam pracodawca.