Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myślicie że zabili

czy 5 miesieczne dziecko moze spac bez skarpetek?

Polecane posty

Gość Myślicie że zabili

W domu jest bardzo cieplo. Palimy w piecu i temp dochodzi do 27 stopni. Mala jest ubranka w dresowe spodenki i bawelniana bluzeczke czy moze spac bez skarpetek? Ona ciagle je sobie sciaga nawet podczas snu. Czy to znak ze jej gorąco?

moja mała w tym wieku spała w samych pajacykach, dzięki temu miała plecki i stopki zakryte, teraz też mam zamiar jej kupić pajacyki bo są bardzo wygodne do spania. do tej pory jak było ciepło spała w piżamkach bez skarpetek.

Gość 0_0_0_0_0
27 stopni a ty ubierasz jej skarpetki a ty tez spisz w skarpetach ?

Gość Myślicie że zabili
ja spie w koszulce i majtkach i raczej jest mi goraco tylko ze jak mi sie zrobi zimno to sie przykryje a ona jak skopie kocyk to sama sie nie przykryje.

Gość 0_0_0_0_0
a ona spi w koszulce pampersie i spodniach dresowych moje dziecko nie spi w skarperach poniewaz caly czas je zdejmuje budzi sie w nocy i najwyrazniej go draznia i caly czas sie odkrywa wyedy spi znacznie spokojniej gdy probuje go nakryc zaraz sie rozbudza ale zauwazylam ze jak w domu jest zimno to spi przykryty

27 stopni to stanowczo za duzo- to po pierwsze. Moja pediatra mowila, ze najlepsza temp. do spania dla dziecka to 18, max. 20 stopni. Oczywiscie jesli mozliwe jest taka temperature uzyskac ( w upalne lato to oczywiscie troche trudne). Jesli juz jednak masz takie cieplo w domu to zrezygnuj z tych skarpet, dresowych spodni i zaloz body z krotkim rekawkiem i tyle.

Gość Ratujcie
No dobrze,a jak wygaśnie w piecu?Radze grzać mniej,zimą dziecku non stop będzie przeziębione.