Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nikim

Jestem glupi i slaby

Polecane posty

Gość jestem nikim

pisze do dziewczyny eski ktora mnie olala..co tam u niej itd Ni miedzy nami nie bylo a ja debil dalej sie ludze..:( Dlaczego jestem slaby , tam gdzie mam byc silny :(

Gość wow rox
zycie stary zycie....

Gość a jeśli
Nie jesteś głupi skoro pytasz na forum a nie głupszego kolegi. Wyluzuj, nadzieja nie oznacza głupoty a wiara słabości. Czegoś się i tak z tego nauczysz.

Nie pisz żadnych smsów, bo to pewnie nic nie zmieni. Nie napisałeś jak tam między Wami było, więc trudno coś innego mówić. Pewnie wie, że Ci ciągle zależy i powinieneś na tym etapie zakończyć sprawę. I nie przejmuj się, właśnie dobrych, miłych i z pozoru słabych facetów kobiety czasami doceniają za ileś lat, kiedy mogą już być tylko wspomnieniem.

Gość jestem nikim
Kiedys zgodzila sie na spotkanie potem je odwolala " cos jej wypadlo" Potem wyjechalem , odpisywala tylko jak ja cos pisalem i widac bylo ze to takie suche informacyjne sms-y...wolalbym gdyby mi wkoncu cos wygadala, dala do zrozumienia ze mam sie odwalic.... Co mi po starosci jak ja teraz taki dziwak samotnik sie robie...:(

Gość annanasek
to przykre ale musisz sam znalezc sposob aby sie z tym uporac to ze bedziemy ci mowic co masz zrobic nic nie zmieni. przypomnij sobie to uczucie kiedy wysylasz kolejnego smsa a twoj telefon milczy. kogo wtedy bardziej nienawidzisz jej czy siebie?... pomysl powodzenia i duzo sily

Gość dziewczyna212
chyba musisz sobie odpuscic, raczej cie olewa bo nie jestes w jej typie.Jest jeszcze opcja ze nie jest smiala, zwodzi cie, albo sprawdza wytrwalosc, ale natrectwem jej nie sklonisz do spotkania, a raczej zniechecisz.To dziala w druga strone, im bardziej zabiegasz tym bardziej ona nie chce przykre ale prawdziwe, sztuka flirtu :)

Gość Oczywiście przesadzasz ...
Nie raz jest tak, że ktoś się nam podoba ale my tej osobie niekoniecznie ... to nie znaczy, że jesteśmy nikim , slabym i głupim Daj spokój, jak tak mozna o sobie mowić. Widocznie trafiłeś na nieodpowiednią dziewczynę, przestań do niej pisac sms-y a rozejrzy się w dookoła siebie, tego kwiata to pół swiata, glowa do gory, powodzenia