Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dot.

skutki uboczne Mercilonu??

Polecane posty

cześć, biorę 3 dzień Mercilon i mam pytanie o skutki uboczne.. wiem , że każda kobieta reaguje inaczej ale czy któras z was je brała?

Umiesz pisać? U góry jest wyszukiwarka. Piszesz \"mercilon\" i wiesz wszytsko.

Gość angelika07
hej

Gość angelika007
Hej. A to moja historia z Mercilon. Bralam je przez jakies dwa lata i czulam sie po nich fantastycznie. Jedynym skutkiem ubocznym byly lekkie plamienia, ktore zreszta nie byly takie uciazliwe. Podczas rozmowy z moim ginekologiem wspomialam o tych plamieniach, wiec on zaproponowal mi przetestowanie innych tabletek. I tu zaczal sie koszmar! CILEST Rany boskie co ja przeszlam po tych tabletkach. Ataki paniki, leku, nastroje depresyjne, chcialo mi sie plakac z byle powodu. Poprostu ta dawka chormonow mnie przygniotla. Wiem, ze kazda kobieta reaguje inaczej ale wydaje mi sie, ze jesli twoj organizm toleruje tabletki typu Mercilon nawet nie probuj Cilest. Pozdrawiam.

Gość Paulina_01
cześć. Biorę Mercilon ponad tydzień i od zakończenia miesiączki mam cały czas delikatne plamienia i zmiany w śluzie. Bradzo bolą mnie piersi i są powiększone- tak jak przed miesiączką. Zauważyłam też, że od kilku dni mam bardzo zmienny nastrój i chce mi się często płakać- lecz po chwili wszytsko przechodzi. Czy to może być spowodowane zbyt dużą dawką hormonów? Mercilon to pierwsze tabletki antykoncepcyjne jakie stosuje pozdrawiam

Witam, mam do odsprzedania 3 blistry Mercilonu z długą datą ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Sprzedam Mercilom. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość martka-a
witam,ja też biorę mercilon 3dzień ,masara tak mnie głowa boli,że nie wiem co zrobić tragedia,żołądek również,a na dodatek dostałam drętwień policzka i ręki prawej...:/ także mam do sprzedania 2listki pisać na adres martka-a@wp.pl

Gość Dozi
Hej Dziewczyny, biorę Mercilon juz 13 dzień i ciągle mam okres. Czy ktoś też tak miał? Czy to jest normalne? ogólnie czuje się po nich wspaniałe, tylko to mnie niepokoi.