Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholercia20

tyjecie po antykonceptach?

Polecane posty

Gość cholercia20

tzn bo to jest tak ze ja dopiero kończe drugie opakowanie i dziś sie zorientowałam że chyba przytyłam troche i faktycznie brzuszka dostałam i waga w górę.Cholercia ja tak nie chce a moze to tylko na początku tak jest?Albo musze mniej jeść żeby do tego nie dopóścić Zamiana tabletek nie wchodzi w gre bo te przepisał mi dermatolog w innym celu ( wypadanie włosów)

Gość ja przytyłam
z 15 kg :( masakra,jadłam wszystko co sie rusza

Gość Caroline789
Witam .Ja biore tabletki od trzech lat i oprócz powiekszonych piersi nie zauważyłam u siebie żadnych zmian.Nie przytyłam ani kilograma..a tak bym chciała.....

Gość Aneczka_
ja biore juz od 9 miesiecy Yasmin ,wagowo przytylam jakies 5 kg ale po ciuchach widze i w lustrze tez:(( ze moje rozmiary juz nie sa takie same...zgrublam o jakies 2 rozmiary , to duzo jak na tak krotki okres, najgorsza jest ta oponka na brzuchu, tak trudno sie jej pozbyc, pomimo diety i cwiczen...masakra!

Gość Odpowiedzialna...
a ja w ciągu 2 lat przytyłam 10 kg...to po zmianie z diane na jeanine, przy yasmin to samo :-( każdy organizm inaczej reaguje, najlepiej skonsultować to z lekarzem

Mnie ubylo 2 kg po Yasmin, potem przeszlam na Yasminelle i waga stoi w miejscu, ale ja chyba generalnie jakos cudownie znosze te chemikalia bo mam tylko pozytywne skutki pigul (no chyba ze za kilkanascie lat sie cos nieciekawego pojawi)

Ja po cilescie tez przytylam. Biore 9 miesiecy a przytylam ok 5kg. Jednak nie kazdy organizm tak reaguje. Choc z opinii widze ze wiekszosci dziewczyn przewaznie cos przybywa w boczkach :)

Gość mariola19761
Ja biorę Rigevidon 8 miesiąc ,nic nie przytyłam . Przy pierwszych 3 opakowaniach zatrzymywała mi swię woda w organizmie -kupiłam w aptece AOva Femina ,zaczęłam go brac i wszystko się unormowało .

Gość cholercia20
a wypadaniewłosów mam od łojotoku który mam zwalczyc tymi tabletkami . Chyba musze zacząć sie odchudzać

Gość dzulka23
ja biore cilest od roku i okolo 3kg przytylam po nim, byloby wiecej gdybym sie nie powstrzymywala przed jedzeniem, jak nigdy nie przepadalam za slodkim tak teraz wszystko co slodkie pochlaniam od tortow zaczynajac a torto wprost nienawidzilam . i mam straszne wzdecia od tych tab ale jutro rano ide wlasnie do gin po nowe tabletki moze na noszej geberacji jakies jaysmin albo cos