Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyy_19

CO JEZELI UPLYNELO 12 H A JA WZIELAM TABLETKE??

Polecane posty

Gość yyyyyy_19

Pytam bo nie pisze o tym nigdzie niesteyty:/ dramat:( wiec wzielam ta tabletke zalegla po uplywie 14 godzin:/ ehhh makabra jak mozna byc takim zapominalskiem.. i pytanie - co teraz dziewczynki:(

Gość yyyyyy_19
nikt nie pomoze:(:(:( ??

Nic sie nie stanie. Kolejną weź o normalnej porze. Ale zabezpieczaj się dodatkowo min tydizeń. Pozatym. Od czego jest ulotka?> Czemu nie sprawdziłaś co masz zrobić?

Gość Aneczka_
nie martw sie ja bylam w takiwej samej sytuacji miesiac temu .zawsze biore tabletke wieczorem i jednej zapomnialam ,minelo ponad 24 godz zanim wzielam kolejna ,zadzwonialm do mojego lekarza powiedzial zebym wziela ta zapomniana i z dnia nastepnego razem ,a nastepnego dnia wziela 2 naraz. nie bylam pewna i spytalam jeszcze jednego lekarza co robic polecil nie robic przerwy miedzy kolejnymi opakowaniami tylko zaczac kolejne bez robienia przerwy. wlasnie skonczylam i dostalam okres tylko 2 dni pozniej niz zwykle. ma twoim miejscu przez tydzien stosowalabym dodatkowa antykoncepcje...powodzenia, mi sie udalo ale na wszelki wypadek zrobilam test przed okresem, na szczescie wyszedl negatyny