Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel XX

Do Ariane84- pilna sprawa

Polecane posty

A więc. W dziale \"Życie uczuciowe\" znalazłem dwie osoby, z którymi się zaprzyjaźniłem i nawet dużo sobie pogadalismy. Lecz przedwczoraj Relentless oczernił mnie przed tymi przyjaciółkami i przez to teraz wogóle nie chcą ze mną rozmawiać. Ten post, w którym mnie oczernił, został usunięty na mój wniosek. Dlatego mam takie pytanie- pamiętasz może, jak 3 dni temu Relentless założył topik, w którym groziił mi, że będę wąchał kwiatki od spodu? Jeśli tak, to czy byłabyś w stanie powiedzieć to tym osobom, przed którymi mnie Relentless oczernił? Byłbym bardzo wdzięczny. Jeśli tak, to wejdź do działu \"Życie uczuciowe\", znajdź założony przeze mnie topik \"Laleczka z saskiej porcelany i Angel of Music- jesteście na forum?\" i napisz to w tym temacie.

Gość to nie Relentless
To tylko kolejne wcielenie Tomka 1982 :classic_cool::D pod nowa nazwą. Cierpi biedaczyna na jakiś wstrząs mozgu. Może ktos na nim ćwiczył boks, przecież tylko na tym sie zna:classic_cool:

Gość Pensjonat pod różą
Masz wyraźnie coś z głową oto dowody dlaczego jesteś u nich spalony Angel Of Music Laleczko chyba masz rację..Czytałam jego posty sobie i faktycznie jego wypowiedzi są no dziwne bym powiedziała... laleczka z saskiej porcelany 1 Angel ja wczoraj wieczorem czytalam jego posty sa dziwne. juz nie wspomne ze prawie same linki do filmow erotycznych, bleeee

Gość svdsdvds
Sorry że się wcinam ale... czy ty, Gargamel, nie za bardzo przejmujesz się tym co się tu pod różnymi nickami wypisuje, nie masz hopla na punkcie swojego nicku? I co z tego że ktoś coś przeciw twoim wypowiedziom tu napisał, skoro wszystko i tak jest anonimowe? I druga sprawa: jak to "zaprzyjaźniłeś się"??? Jak się można zaprzyjaźnić z forumowymi tekstami które nie wiadomo kto tak naprawdę pisze? Jeśli już to zaprzyjaźniłeś się ze swoim wyobrażeniem o kimś lub dobrze ci się pisze z kimś czego nie należy mylić z przyjaźnią.

Gość .Z.
Skoro ma nick Relentless to znaczy że to jest Relentless co ma do rzeczy jakie nicki miał wcześniej. A ty kolego widzę że interesujesz się tym bardzo.

wiesz Gargamelu nie wiem czy to bedzie dowod, napisalam prawde to co widzialam a czy uwierzą czy nie to juz nie moja sprawa:)

Mimo to dziękuję, bez względu na to, czy uwierzą. I dziękuję też za podważenie wiarygodności zwariowanej żaby.

Gość gość
cxW6BQcG