Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex m sad help me

Modelka agencje modelek i problemy....

Polecane posty

Gość ex m sad help me

Mam do was pytanie, a konkretniej do dziewczyn ktore sa w agencjach modelek czy spotkaly sie kiedys z taka sytucja ze ktoras dziewczyna sobie "siadla" w szkole i z tego powodu zostala wyrzucona z agencji? Mam 17 lat, i napisze odrazu ze zyje w patologii. Moi rodzice nigdy nie byli dla mnie wsparciem.Ten rok byl dla mnie bardzo trudny poniewaz w domu dzialo sie bardzo zle, co tez odbijalo sie na nauce.Bylam zagrozona z wielu przedmiotow ale udalo sie i mialam poprawki. Pozbieralam ale niestety ostatnia oblalam i ..powtarzam rok jeszcze raz. Bylam w agencji modelek. O tym ze powtarzam nie powiedzialam. Dzisiaj pani z agencji zadzwonila do domu.. a moja matka wszystko jej powiedziala. Wyrzucila wszystkie brudy , wszystkie bledy odkad mialam 12 lat. Ta pani zadzwonila potem do mnie i zerwala ze mna umowe. Jest mi bardzo ciezko bo nie wiem co mam zrobic. Nie zostalo mi nic, moje marzenia prysly jak banka mydlana. Wiem ze moja wlasna matka zrobila to celowo. Chcialam tylko zapytac, czy tak dzieje sie zawsze, w sensie, czy szkola, problemy , powtarzanie roku ma dla agencji modelek az tak duze znaczenie.Przeciez prezentuje tylko ubrania, usmiecham sie, chodze po wybiegu:( Napisalam na glownym ale nikt nie odpisal:( Tak strasznie mi ciezko. Nie mam nikogo.

a w jakiej jesteś agencji?? Może spróbuj w tej http://www.rores.pl/news.php5 ja tez jestem modelką, miałam już kilka ładnych sesji, podpisałam kilka kontraktów i nigdy nie pytali sie o moja sytuacje rodzinną... w każdym razie głowa do góry 🌼

kurcze to ja jestem za stara mam 23 lata i 169cm :( wiec nawet nie ma sensu wypelniac formularza niestety,ale twarz mam ok, przynajmniej kazdy mi tak mowi...interesowal mnie fotomodeling :)