Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka30

jakiej wysokosci obcasy nosicie?

Polecane posty

Gość mirka30

9 cm to tak an codzien bedzie ok czy za wysoki?

Gość wiesz jesli twoje chodzenie
to do samochodu z samochodu do biura czy gdziekolwiek tam pracujesz, pozniej siedzisz a nastepnie powtarzasz droge z samochodem to mzoesz i nawet 10 cm na codzien nosic inna sprawda ze za x lat czekaja cie halluksy

Gość motorola
najzdrowszy to taki co ma 4 cm ale zgadzam sie z moja poprzedniczka no coz dla urody trzeba cierpiec ot co!

ja maks 3 cm :P :P nie lubię wysokich pozatym chodzę jak łamaga bo nie umiem :classic_cool:

Gość varicella
Na codzień noszę takie ok. 7 cm, czasami wkladam 8-8,5 cm, ale wówczas po dłuższym chodzeniu nogi mnie bolą. Dodam jednak,ze mam 165 cm wzrostu i prace mam taką, gdzie wymagane są buty na obcasie.

Gość kasia2020
nie ma takiej pracy ze musisz miec takie buty, nikt tak nie wymaga i nie moze. przeciez sa tez niskie i urocze, ladne.

Nosze codziennie buty na obcasie 8-10 cm. Nogi mnie nie bolą- chyba kwestia wprawy.W sumie to mam blisko do pracy a w niej nie musze cały czas stać. Uważam,ze szpilki są sexy, smuklej się w nich wygala, ciało jakies bardziej sprężyste. Nie każdy jednak może chodzić w butach na obcasach.Ja nie mam halluksów ani nie bolą mnie plecy.

Gość Vilemo 28
wyłącznie 7 cm (mierzę w obuwniczym obcas centymetrem) to optymalny dla zdrowia kręgosłupa i zarazem nóg