Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmandarynkaaaaa

brązowe plamy na dłoni

Polecane posty

Gość mmandarynkaaaaa

obudzialam sie dzis rano i na lewej dloni mam jakies brazowe plamy (od wewnętrznej strony) , na prawej dloni pare kropeczek brazowych, nie smarowalam sie zadnymi kremami, na sloncu tez nie przebywalam , zadnych lekow nie biore ;/ nie wiem czy to cos powaznego, moze ktos mial taki problem?

Gość garbata
To moga byc plamy wątrobowe,trzeba oczyscic wątrobe:)

Gość ccc..
a czy plamy na czole pod okiem i nasgorna warga tez moga byc efektem chorej watroby? jestem zalamana tymi plamami najgorsze jest to ze nie wiem gdzie sie udac z tym bylam juz u dermatologa ale nie bardzo wiedziala z czego przyjela ze od slonca i dala krem ktory nic nie pomogl

Gość soliaaa
faktycznie,albo watroba albo skora. zmien dermatologa, niech cie bada, a ty w tym czasie zainwestuj w plyn detox do rozcienczania i oczysc sie. odstaw smazmone,tluste,alkohol. takie plamy ma moja babcia (plamy starcze) ima chora watrobe)

Gość ccc..
solia a jesli to od watroby to jest szansa ze moge je wyleczyc? kurcze nie mam pojecia gdzie sie udac chodzilam do dobrego dermatologa prywatnie a teraz nie mam pomyslu i zastanawiam sie jak dermatolog moglby mnie zbadac czy sa jakies specjalne badania? ten u ktorego bylam popatrzyl jedynie na te plamy i stwierdzil ze moga byc od slona ale przekonany nie byl .

Gość ccc..
solia i gdzie moge zakupic ten plyn detox czy dostane go w aptece i czy sa jakies rodzaje tego plynu czy obojetne jaki zakupie?

Gość monyka1
ja tez posiadam takie plany i nie mam pojecia jak z tym walczyc jak to zlikwidowac :(