Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamm pyatnie do mam

kiedy dziecko umie juz samo podskoczyc??

Polecane posty

Gość mamm pyatnie do mam

ile ma lat?

Gość mamm pyatnie do mam
no napisze mi ktos?? :(

następny topik pewnie będzie \"kiedy dziecko umie już samo pofrunąć?\" :O pewnie jak się nauczy pewnie chodzić to i skakać też :)

Gość mój synek
podskoczył pierwszy raz, gdy miał 2 lata i jeden miesiąc, ale chodzić zaczął, gdy miał 1,5 roku. ;)

tzn mi chodziło o stabilny pewny chód a nie taki jak maluchy mają na początku, ciągle z pupą na podłodze :) trzeba umieć wylądować po podskoku :D

Gość ty canbera
masz dziecko wogole? a jak masz to pewnie nie doroslas do niego co w tym dziwnego ze mamy na forum zadaja takie czy inne pytanie?

mam - w drodze :) ale chyba takie pytania nie przyszłyby mi do głowy :O dzisiaj już było: kiedy mówi \"co to?\" a potem - jak nie powie tak jak u koleżanki to dramat - po co?

Gość ty canbera
w drodze? to wspolczuje dziacakowi takiej matki

Gość ty canbera
a tak wogole to mysle ze zalozycielka nie pyta sie zeby porownac dziecko swoje z dzieckiem sasiadki...

czego współczujesz? rozsądku? niewymagania żeby wszystko robiło na czas i tak samo jak inne? tego ze nie zgłupiałam po zajściu i nie zadaję dziwnych pytań tylko mam zdrowe podejście do ciąży a w przyszłości do dziecka chyba tez mi się takie uda mieć?

Gość hehehhehe
rozsadek? myslalam ze bedziesz bardziej rozsadniejsza nie piszac juz wiecej na ten temat :p i sie zdziwisz jak urodzisz ile jeszcze nie wiesz i bedziesz chiala sie wszystkiego wywiedziec dla dobra dziecka-zegnam

Gość mama ....
podbijam temat. Moje dziecko ma 2lata i 3m-ce i jeszcze nie potrafi skakać. ale to moze dlatego, ze straszny z niej ostrożniak

Gość to autorka tak się broni??
canberra ma rację. co to za różnica kiedy nauczył się skakać Krzyś czy inny Piotruś? Każde dziecko zrobi to w innym czasie:O Przecież na takie rzeczy nie ma reguły

Gość to autorka tak się broni??
Ja nie pamiętam kiedy moje dziecko pierwszy raz skoczyło. siostrzenica za to ma 21 miesięcy i już od jakiegoś czasu nieźle bryka. Dziecko pani wyżej ma 27 miesięcy i nie potrafi tego zrobić. więc nawet jakąkolwiek statystykę trudno tu stworzyć. to wszystko rzecz względna