zlot_Rybk 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Witam mam do was pytanie !! Ale zaczne od poczatku !! Bralam juz kiedys te tabletki po kilku miesiecznej przerwie zacze;lam brac odnowa!! Przez pierwsze 3 dni bralam tabletke o 21.20 teraz jednak biore roznie godzina 2 opoznienia!! Wyedy po pierwszym opakowaniu bez stresu kochalam sie do konca a teraz mam obawy strach!! Nie rozumiem dlaczego ?? Dlatego pisze do was bo chce sie dowiedziec czy te 2 godziny opoznienia moga zmniejszyc dzialanie tych tabletek!! I jeszcze jedno czego nie powinno sie spozywac biorac wlasnie cilest!! Odrazu mowie jestem w anglii i nie znam az tak dobrze jezyka aby rozszyfrowac ulotke dolaczona do opakowania!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sie nie znam ale Napisano Wrzesień 12, 2007 mi lekarka powiedziała że ma znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlot_Rybk 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Tylu ludzi na kafe,a nikt nie jest chtny do pomocy ????? Moze jednak znajdzie sie jakis dobry duszek co ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Ja biore cilest zawsze po 21 tak jak Ty i zdarza mi sie zapomniec i brac dopiero rano i nic zlego sie ze mna nie dziewje a co najwazniejsze nie jestem w ciazy. A biore juz od 9 miesiecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlot_Rybk 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Powiedzcie mi jak to jest z alkoholem i tabletkami??? Czy mozna pic nie mowie ze do zaje***bania no ale tak 3 piwka czy drina?? Bo wczesniej pilam i nic nie bylo a 2 pytanie czy po wzieciu 16stu tabletek z 1 opakowania moge sie kochac do konca bardzo bym chciala ale mam jakis straszny strach i nie pozwala mi on na to moze wy mnie uspokoicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach