Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumcajsek

Strach przed pierwszym razem...

Polecane posty

Gość rumcajsek

No wiec tak , bardzo bym chcial przezyc swoj pierwszy raz z moja ukochana dziewczyna ale boje sie panicznie konsekwencji tego. To znaczy nasuwaja sie mi glupie pytania typu - co bedzie jak kondom peknie? Czy jest mozliwosc niezauwazenia tego? (np. malutka dziurka wielkosci srednicy igly). Czy jak moja dziewczyne ktora jest dziewica bedzie bolalo to moge ja zrazic do dalszych stosunkow? Czy uda mi sie ja zadowolic ? heh wlasnie takie pytania , moze wie ktos z Was jak na nie odpowiedziec. Dzieki z gory. Dodam ze mam 21 lat i marze o tym a by byc w niej, tez mieliscie podobne obawy ?

Gość chłopaki z Polski
My też marzymy żeby być w niej. daj namiary na pannę. Rozdziewiczymy umiejętnie i profesjonalnie i oddamy ci chętną do dalszych igraszek:)

Gość rumcajsek
zapracujcie sobie nad wlasnymi dziewicami :P

Gość chłopaki z Polski
Nasze już rozdziewiczyliśmy a twoją chcieliśmy w czynie społecznym. Chcieliśmy ci pomóc brachu:)

tez :) nie martw sie wszystko bedzie ok. My tez panicznie balismy sie zajscia w ciaze, dlatego na seks zdecydowalismy sie od momentu kiedy biote tabletki anty. Poza tym ja bylam przerazona tymbolem o ktorym sie naczytalam - nie dosc ze prawie nic nie poczulam to nawet nie krwawilam. Jezeli chcesz mniej bolu sprawic dziewczynie to podluz jej pod pupe poduszke i zadbaj zeby byla bardzo wilgotna zanim wejdziesz :) Co do zadowolenia to szczerze powiedziawszy watpie choc zycze z calego serca, oboje bedziecie zestresowani i na seks jak z TV nie ma co liczyc ale uwierz nie tylko orgazm daje zaspokojenie

Gość rumcajsek
dzieki Lokki , hmm a co daje taka wilgotna poduszka ?

Gość hehehehe dobre
z ta wilgotna poduszka;P

Gość rumcajsek
ale co , to pozwoli jakas dziewczynie sie rozluznic ? :)

Gość rumcajsek
jakos*

podniesie to jej pupe i bedzie łatwiej wejsc, a to oby nie podpucha jakas?:)

Gość hehehehe dobre
bedzie lepszy kad wchodzenia:) a to zmniejszy bol

Gość rumcajsek
o dzieki za rade , jak bylo z innymi i ich pierwszym razem ?

Gość rumcajsek
hej ludzie, czy wszyscy tu sa jeszcze przed pierwszym razem ? :) Pomozcie troche mniej doswiadczonemu...prosze...

Gość zdzislaw 26
sluchaj , jak kondom peknie to na pewno zobaczysz. Slyszalem kiedys o pewnym gosciu , ktory ponoc dziurawil prezerwatywy igla i takie pozniej sprzedawano...dziwne to sie wydaje poniewaz kondomy sa hermetycznie sprzedawane i pakowane...ale mniejsza z tym :P Najlepiej udajcie sie do seksuologa jak juz sie tak panicznie boisz, on podpowie :)

Gość zbyniu
Zawsze jest strach przed tym pierwszym razem , ale mozna go przezwyciezyc i vedzie dobrze, zobaczysz :)