Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nick Anonimowy

Jak rozkochac mężczyzne na nowo?

Polecane posty

Jestem z kimś 1,5 roku, lecz On ostatnio nie wuraza uczuc, olewa mnie i zbywa, wiem ze zaraz napiszecie ze ma kogos, ale nie ma tak laski do ktorej biega! Owszem jest była dziewczyna ktora Go ciagle meczy, pisze ze kocha i chce sie spotkac, ale dzieli ich 100km i jakos nie maja jak sie spotkac, choc wiem ze ostatnuio On chcial(mowil ze by bylo fajnie) Dlatego stad moje pytanie... Jak moge Go rozkochac w sobie na nowo? By byl taki jak kiedys? By wyrazal swe uczucia etc? Rani mnie ta jego biernośc...

wiem ze teraz pokaze swoja wscipska strone, ale czytalam jego archiwum w gg, i raczej sie nie spotkali, a jesli tak to mu tego nigdy nie wybacze, Kocham ale juz mam dosc tego jego depresji... Chce Go zafascynowac tak jak kiedys....

Gość brusiaczek
Badź niedostępna i przy okazji mozesz wzbudzic w nim zazdrośc ,ale delikatnie ...Później kup sobie jakas fajna bielizne ,zapros go na kolacje -niespodzianke i spraw zeby był szczesliwy .Powiedz mu ,ze bardzo tobie na nim zalezy i masz nadzieje ,ze z jego strony jest podobnie . Następnie ,jesli jestescie w zwiazku-powiedz mu ze nie bedziesz tolerowała spotkan z była laska i ,ze twój czas jest cenny i ,że nie bedziesz go tracic z kims ,kto na to nie zasluguje .

racja, racja dzis wlasnie zaczynam taka walke, bo swiat nalezy do mnie dzis mi ktos tak uswiadomil i znam swoja wartosc, a jak nie? To juz jego strata.... Ma byc taki jak wczesniej i gowno mnie to obchodzi :-P