Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpiąca2

Ból karku, pleców, szyji - POMOCY

Polecane posty

Gość Cierpiąca2

Proszę o pomoc! Od jakiegoś czasu boli mnie, na przemian, szyja, kark, plecy w okolicy łopatek. Mam już dość tego. Smaruję różnymi maściami bolące miejsca, ale one chyba nie pomagają, albo odrobinkę. Ból wędruje, po moich plecach. Czasem zdarza się,że nie boli, ale zaraz wraca. pracuję przy komputerze, ale staram się zmieniać pozycje, wstawać co jakiś czas i ruszać się. Dodatkowo regularnie ćwiczę. Nie wiem co to może być i czym się leczyć. Jeśli ktoś może to proszę o pomoc!!!

Gość vvvvivamaria
Ja tak miałam Od dwóch lat leczyłam się tabletkami ,zastrzykami, rehabilitacje ni nie pomagało.Poszłam do psychiatry okazało się że to depresja.Ale na tym się nie skończyło brałam leki ból ustąpił ,ale chodziłam naćpana .Ale to mi pomogło że zrobiłam porządek ze swoimi problemami w domu gdzie była przyczyna.Mąż-alkoholik .Teraz on ma depresję .

Gość jozefinka
Sprobuj smarowac mascia BEN_GAY-W BIALO CZERWON EJ TUBCE.

Gość jozefinka
Jesli nie pomoze ta masc to mozesz tez zastosowac oklady z plastrow borowiny - do kupienia w aptece i sklepach zielarskich.

idź może też na wszelki wypadek do ortopedy - możesz mieć ucisk na rdzeń kręgowy

Gość Cierpiąca2
Dziękuję za odpowiedzi :-) Teraz za niedługo wyjeżdżam, ale po przyjeździe chyba wybiorę się do lekarza. Tak się zastanawiam czy to nie na tle psychicznym, bo często tymi dniami bez bólu jest sobota i niedziela. Pozdrawiam i jak by ktoś miał jakieś ciekawe pomysły to będę wdzięczna. :-)

Gość Cierpiąca2
A tak na marginesie, to właśnie też niedawno zrobilam porządek w życiu....

Gość vvvvivamaria
Jak pójdziesz do lekarza powiedz że masz problemy.Przepisze ci leki przeciw bólowe i przeciw depresyjne .Ja już nie chodzę do psychiatry tylko do rodzinnego.tak mi dopasował leki że chodzę z podniesioną głową.

Gość ALEXIA135
ponawiam może ktoś ma jakieś sposoby na bóle karku, z prawej strony to aż pod czaszką mnie łupie plissssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
najlepiej z takimi bólami zgłosić się do specjalisty, moja znajoma jakis czas temu zglosila sie do instytutu mckenziego ( www.mckenzie ) i tam miała robione zabiegi, zeby usmiezyc ból.

Witaj mnie z 4 dni taki bul karku trzymał szyją nie mogłam kręcić w prawą jakoś trochę odwróciłam głowę a w lewą już nie dałam radu musiałam cała się odwracać, zgoniłam na nie wygodną poduszkę i maścią przeciwbólową smarowałam. W dzień jeszcze jak cie mogę ale w nocy się budziłam z silnym bólem z płaczem siadałam żeby odwrócić się na drugi bok. Już tydzień mam spokój jak jeszcze raz mnie taki ból złapie podejdę do lekarza. Smaruj sobie jak nie pomorze do lekarza idz..