Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

laska zdzira a facet co?

Polecane posty

\"esli chodzi o sex to nic sie nie liczy, ani kasa ani milosc ani zasady moralne ani przyjaciele tym bardziej. Ale to glownie dotyczy facetow...\" buahahahahah a na pierwszej stronie post o laskach, ktore sobie doradzaja jak zdradzic męza z kolegami w pracy :D:D:D i takich postow jest masa

Gość Abnabella
komiczne, ile dyskusji juz zepsulesz bo ktos widzi twoje imie i ucieka od forum, czasamy czytaj i nic nie pisz, bo kazdy juz twoje podglady zna tu.

Gość pośredniak UP
nadal czekam na komicznego

ciekawe zjawisko.... gdy jest jazda po facetach, same uogólnienia, totalnie beznadziejene równanie wszystkich mężczyzn z ziemią - to jest spoko.. ale kiedy ja się zjawie i na zasadzie zwykłej wzajemnosci robie to samo, wtedy juz sie skrajne oburzenie pojawia... wtedy wszystkie są przeciwniczkami generalizowania i miłosniczkami sprawiedliwosci... oraz - ja przyciągam ludzi na to forum :D

Ale jaja :D z tym pośredniakiem :P Coś w tym jest , skąd facet ma tyle czasu a i cierpliwości i jakie jego zainteresowania, że siedzi tyle czasu na damskim forum? :P Mnie to osobiście nie przeszkadza, lubię męskie towarzystwo i tak wogóle to bez tych szowinistów żyć niie potrafię! 😭

Gość pośredniak UP
komiczne się wcale nie kwapi do pracy . nie wiem co mam o tym mysleć - pośredniak UP

komiczne ---------> ja nie generalizuję; jak juz pisałam nie lubię czegoś takiego ale za resztę rozmówczyń ka kafe reczyć nie mogę

Jego kręci kobieca natura, chce zgłębić jej tajniki i wiedzieć wszystko , by w realu móc chociaż tą wiedzą nadrobić inne braki :P Nie gniewać się-ja żartuję, mam taki dzień ! :P 👄

Gość babcia komicznego
wnusi, nazat cie tu znalazłam. a nie mówiła babunia żebyś za pożytek jaki się wziun ku chwale swoi i dziodkom na dume ? a po co ty tak tu dziecko czasa se marnujesz i wstyda num przynosisz, ha ? co ci dziodek ostatnio godoł ? żebyś się poprawiun, i coś synek łobiecoł dziodkowi ? ze jusz komputera nie włunczysz ino za robote się jaką weźmiesz i co ? i nazad na forumie.

Gość DariuszDarmy
"Roznica jest taka, ze kobieta zawsze ma przewage w situacjach gdzie sie szuka kogos na sam seks. Kobieta to znajdzie 20 chetnych w jednym wieczoru, zadna sztuka. Facet musi pracowac nad tym bardzo, nawet jak wyglada dobrze zadbany itd zeby zaczepic choc jedna dziewczyne." Zgodze sie z tym, dziewczyny powinna sie szanowac i my ich gonic :)

to sie robi nudne - pisalem juz - jeden lubi pić piwo, inny polemizowac na necie... pracuje na kompie i w zasadzie to nie ma problemu, zebym co 10 min. poodpowiadal na posty... bo i tak tu muszie siedziec dlugo.... a że troche zawalam robote, przez te spory z Wami, to inna sparwa... i ja sie sprzeczam dla samego uroku polemiki... sobie dodatkowych atutów dodawac nie musze

Gość Abnabella
Zaraz przyjada w bialych kombinezonach po Komicznego ze szpitalu, "Komiczny jak sie udalo uciec tym razem"

Gość masa ciemna
:D On jest informatykiem, wiem kto to taki :D ten komiczny

Gość o jezu..
hahah swietne : dziewczyny powinny sie szanowac! a faceci to co? niech sypiaja z co dziesiata laska w miescie a potem sie dziwia w szpitalu jak epidemia gronkowca jest ;)

Gość babcia komicznego
wnusiu a cuże ty godosz do ludzi czy do siebia bo trudno za tobą nadunżyć. jaka praca w komputerze synek, przecie ta gra co z pistoletku se strzelasz do łobiektów to charytatywna chiba jakowaś bo grosza za nium nie dostajesz. dziecko drogie samo utrapienie za tobą. weźże się chłopoku w garść i jak Tadzik Kopcińskich zróbże coś ze sobą. już ci 34 loteczek nastukało a ty jak ten zasmarkaniec u Paździochów z pieluchami lotosz jak tu czas się jakiegoś jmotora dorobić i rodzine se pozakładać. ila z dziodkiem mamy tobie tłumaczyc na czym pożycie polego ?

Gość Abnabella
Kozmiczny chyba uciek i znowu temat jakis zniszczony :(

\"niech sypiaja z co dziesiata laska w miescie a potem sie dziwia w szpitalu jak epidemia gronkowca jest\" ale co Ty sugerujesz? :P że złapali go od tych nadobnych białogłów, ktorych cnota jest wieksza tylko od ich przyzwoitości?

Gość babcia komicznego
łucik znowu ? ło kurwa mielona we jóźkowym młynie pewnikiem na inny forum polecioł godać ludziom ze um robotny. ło jeja co jo się mum z tym gałganem.

wiecie co mnie przeraża najbardziej? Ostatnio rozmawiałam z kolegą, który powiedział, że on to by chciał na życiową partnerkę taką laskę, która miała w swoim życiu max trzech partnerów... he he... ale faceci, jak zaliczają dziewczyny, to jak najwięcej...im więcej tym lepiej, byle tylko móc sie czymś pochwalić... i gdzie tu sens?

Gość DariuszDarmy
Tak kobiety powinna sie szanowac bo wam jest za latwo kogos znalejsc do lozka. Taki fakt jest. Wy uciekacie my na was szukamy. Taka jest natura, kobieta ktora idzie przeciwko natury to niestety jest *****

Gość o jezu..
nie wiem co powiedziec nie jestem dobra w gadce, wiec Cie nie przegadam...a chcialam tylko powiedziec ze jak kobiety sie powinny szanowac, z czym sie zgadzam, to co z facetami?moga sypiac z calym kontynentem?

Gość DariuszDarmy
Dobrze, no to przyznaj sie ze wam nie jest latwo kogos znalejsc na seks. Nie mozesz bo prawda jest inna. Wiec musisz sie szanowac. Cos innego ?

bez sensu ta dysputa każdy kija ma dwa końce aby się sexić potrzeba 2 osób - mężczyzny i kobiety (biore pod uwage w tym momentcie tylko stosunki hetero :) ) zarówno kobieta jak i facet powinni szanować swoje doopy ponadto wszyscy powinni dbac o zdrowie kwestia - kto jest gorszy: ten, który zaraził czy ten kto się zaraził jest śmieszna

Gość babcia komicznego
jok my z dziodkiem pragniemy coby nasz wnusio komiczne przeleciu wziun jakąś dzierlatke, może jakie małe fajtłapy by z tego wyszedły i chłopok wreszcia by się zajuł jakimś pożytkiem.

o jezu - jestes niekonsekwentna - my Z KIMS MUSIMY SYPIAC to raczej niemozliwe, by faceci zaliczali cały kontynent, a kobiety były cnotliwe... nie uwazasz? :P